Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κανονικά Πετρόπουλος, Τσουμάγκας

Κανονικά Πετρόπουλος, Τσουμάγκας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/3/2013 14:20
Ευχάριστα νέα στην ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, καθώς ο Αντώνης Πετρόπουλος αλλά και ο Τάσος Τσουμάγκας γυμνάστηκαν κανονικά και δήλωσαν «παρών» για την αναμέτρηση στο «Καραϊσκάκης».

Αν και μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, οι δύο βασικοί άσοι έδειχναν ότι θα δύσκολα θα έδιναν το παρόν στην αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», τελικώς αμφότεροι ξεπέρασαν σήμερα τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και υπολογίζονται κανονικά από τον Έβαντ Λίνεν.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Πετρόπουλος ξεπέρασε το τράβηγμα στη γάμπα, ενώ αντίστοιχα ο Τάσος Τσουμάγκας τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο και εκτός απρόοπτου θα δώσουν το παρόν στην αρχική ενδεκάδα της «Ένωσης».

Από την άλλη, κανονικά προπονήθηκε ο Δημήτρης Ανάκογλου που χθες ταλαιπωρήθηκε από μία ελαφριάς μορφής τενοντίτιδα ωστόσο αντίθετα, εκτός μείνει ο Βαλεντίνος Βλάχος ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Σωκράτης Τσουκαλάς.

Σημειώνεται ότι σίγουρα εκτός θα μείνουν οι Παύλος Μητρόπουλος και Χρήστος Αρκούδας καθώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.