Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζάμαλεκ: Αποσύρεται από το πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας, πωλητήριο σε παίκτες που ήταν υπό την επήρεια κάνναβης!

Ζάμαλεκ: Αποσύρεται από το πρωτάθλημα λόγω διαιτησίας, πωλητήριο σε παίκτες που ήταν υπό την επήρεια κάνναβης!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/1/2023 00:30
Ο πρόεδρος της Ζάμαλεκ αποφάσισε να αποσύρει το σύλλογο από το πρωτάθλημα της Αιγύπτου, να επιβάλλει πρόστιμο που ισούται με το 20% των ετήσιων απολαβών σε όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά και να βάλει πωλητήριο σε δύο παίκτες που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ήταν υπό την επήρεια κάνναβης πριν από παιχνίδι!

Ραγδαίες εξελίξεις στην Ζάμαλεκ του άλλοτε τεχνικού του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Ελ Νταχλέγια (1-1) που αύξησε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Αλ Αχλί, ο πρόεδρος της Ζάμαλεκ, Μορτάδα Μανσούρ, αποφάσισε να αποσύρει το κλαμπ από το πρωτάθλημα της Αιγύπτου!

«Θα συναντηθώ με τον Φερέιρα αύριο για να προσπαθήσω να σώσω τον σύλλογο. Δεν θα συνεχίσουμε το πρωτάθλημα όσο υπάρχει η τρέχουσα επιτροπή. Στο παιχνίδι της Αλ Αχλί, έγινε ένα χέρι από τον Γιάσερ Ιμπραήμ και ο διαιτητής δεν το καταλόγισε. Και στο παιχνίδι μας, ο Σαμσον έπρεπε να είχε κερδίσει πέναλτι. Δεν θα λάβουμε μέρος σε αυτή τη φάρσα», ήταν οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Ζάμαλεκ, ο οποίος στη συνέχεια ανέβασε ανάρτηση στα social media, ανακοινώνοντας την μη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα:

«Μη συμμετοχή στη φάρσα που ηγείται η EFA με την Επιτροπή Διαιτητών, σκοπός της οποίας είναι να χαρίσει στον διαγωνιζόμενο σύλλογο τον τίτλο του πρωταθλήματος».

Παράλληλα ο Μανσούρ ανακοίνωσε πρόστιμο που ισούται με το 20% των ετήσιων απολαβών σε όλους τους ποδοσφαιριστές, ενώ έβαλε πωλητήριο σε δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Αχμέντ Φετούχ και Αμπντάλα Γκόμαα οι οποίοι αποσύρθηκαν από την αποστολή του αγώνα με την Ελ Νταχλέγια λόγω συμπτωμάτων Covid-19, αλλά μερικές ώρες μετά τον αγώνα, ο Μανσούρ ισχυρίζεται ότι ο κύριος λόγος για τον αποκλεισμό και των δύο παικτών οφειλόταν στο ότι ήταν υπό την επήρεια κάνναβης.

«Ο Αχμέντ Φετούχ και ο Αμπντάλα Γκόμαα ήταν υπό την επήρεια κάνναβης. Δεν σεβάστηκαν τον σύλλογο. Όταν έμαθαν για ένα ντόπινγκ τεστ πριν από τον αγώνα, αποχώρησαν από το παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων ο Μανσούρ στο τηλεοπτικό κανάλι της ομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.