Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League 2: Χαοτικό ποδαρικό με τον Ηρόδοτο να μένει με έξι παίκτες και την Επισκοπή να μην έχει δελτία

Super League 2: Χαοτικό ποδαρικό με τον Ηρόδοτο να μένει με έξι παίκτες και την Επισκοπή να μην έχει δελτία

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/1/2023 16:12
Με θλιβερά ευτράπελα ξεκίνησε το νέο έτος για το πρωτάθλημα της Super League 2, αφού ένα ματς δεν διεξήχθη καθόλου ενώ άλλο ένα διεκόπη πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Αρχικά τα.... ωραία ξεκίνησε στον Ταύρο, όπου ο ΠΑΟ Ρουφ ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Επισκοπή, με τους Κρητικούς να γαίνουν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο για την σέντρα, αλλά τον διαιτητή να μην σφυρίζει την έναρξη καθώς υπήρξε πρόβλημα με τα δελτία των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Ρεθύμνου έχει ανεξόφλητες οφειλές προς την ΕΠΟ και πλέον αν δεν τηρήσει τις υποχρεώσεις της και μηδενιστεί ακόμα δύο φορές θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα και θα υποβιβαστεί στην Γ' Εθνική.

Αντίστοιχα απίστευτ πράγματα συνέβησαν και στο ματς της πρωτοπόρου του Νοτίου Ομίλου, Κηφισιάς με τον ουραγό Ηρόδοτο. Ο Ηρόδοτος κατέβηκε συνολικά στο παιχνίδι με 12 παίκτες (11 βασικούς και έναν αναπληρωματικό), αλλά εξαιτίας τραυματισμών, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ματς, αφού δεν είχε τον απαιτούμενο αριθμό παικτών για να συνεχιστεί η αναμέτρηση.

Συνεπώς με το σκορ στο 2-0 υπέρ των γηπεδούχων και τους Κρητικούς να έχουν μείνει με 6 παίκτες, η διαιτητής Τσιοφλίκη Ανδρομάχη σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης κλείνοντας το φύλλο αγώνα, με την Κηφισιά να είναι φυσικά η νικήτρια..

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.