Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτσίνιακ σε L’ Equipe: «Δεν λένε γι’ αυτήν τη φωτογραφία, ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται»

Μαρτσίνιακ σε L’ Equipe: «Δεν λένε γι’ αυτήν τη φωτογραφία, ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2022 21:55
Ο διαιτητής του τελικού του Μουντιάλ, Σιμόν Μαρτσίνιακ έδωσε… πληρωμένη απάντηση στους Γάλλους δημοσιογράφους για τους ισχυρισμούς τους ότι το τρίτο γκολ της Αργεντινής δεν θα έπρεπε να μετρήσει, υποστηρίζοντας ότι με αυτό το σκεπτικό έπρεπε να είχε ακυρωθεί και το γκολ του Εμπαπέ.

Η γαλλική L’ Equipe ισχυρίστηκε ότι το τρίτο γκολ της Αργεντινής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί αφού τα ριπλέι έδειξαν ότι υπήρχαν περισσότεροι από 11 παίκτες της «αλμπισελέστε» στο γήπεδο, καθώς δύο αναπληρωματικοί είχαν περάσει την πλάγια γραμμή.

Ωστόσο, μιλώντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Πολωνός διαιτητής έδειξε μία φωτογραφία με το κινητό του που απεικονίζει Γάλλους αναπληρωματικούς εντός αγωνιστικού χώρου στο γκολ του Εμπαπέ: «Οι Γάλλοι δεν ανέφεραν αυτή τη φωτογραφία, όπου μπορείτε να δείτε πώς υπάρχουν επτά Γάλλοι στο γήπεδο όταν ο Εμπαπέ σκοράρει».

Ο ίδιος πρόσθεσε, αναφερόμενος στη φάση στη βαθμολογία 2/10 που του έδωσε η L’ Equipe: «Πρώτα από όλα, αυτή η κατάσταση θα πρέπει να επηρεάζει το παιχνίδι. Και πως επηρέαζαν είχαν τα παιδιά που πήδηξαν από τον πάγκο στον αγωνιστικό χώρο; Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται. Υπάρχουν σοβαρές εφημερίδες και εκείνες που αναζητούν δημοσιότητα. Το Eurosport και το Canal+ μας έδωσαν υψηλούς βαθμούς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πολωνός διαιτητής.

Η φάση που αναφέρουν οι Γάλλοι:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.