Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έμερι: Προανήγγειλε… κήρυγμα στον Μαρτίνες για τη συμπεριφορά του στο Μουντιάλ (video)

Έμερι: Προανήγγειλε… κήρυγμα στον Μαρτίνες για τη συμπεριφορά του στο Μουντιάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2022 19:33
Ο Ουνάι Έμερι προανήγγειλε… κήρυγμα στον Εμιλιάνο Μαρτίνες για τους προκλητικούς πανηγυρισμούς του με την Εθνική Αργεντινής έπειτα από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Αργεντινής στην πορεία της ως την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο η ανάρμοστη συμπεριφορά του μετά το φινάλε του τελικού με την Γαλλία προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο γκολκίπερ της Άστον Βίλα προχώρησε σε άσεμνη χειρονομία κατά την παραλαβή του βραβείου της FIFA ως ο καλύτερος γκολκίπερ του Μουντιάλ ενώ στη συνέχεια κάλεσε τους συμπαίκτες του να κάνουν ενός λεπτού σιγή για τον Κιλιάν Εμπαπέ στα αποδυτήρια. Ο ίδιος συνέχισε το πικάρισμα κατά του Γάλλου αστέρα καθώς προχώρησε εθεάθη με κούκλα μωρού που είχε το κεφάλι του Εμπαπέ κατά τη διάρκεια της παρέλασης της Αργεντινής στο ανοιχτό λεωφορείο που διέσχισε τους δρόμους του Μπουένος Άιρες.

Ο τεχνικός της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι ρωτήθηκε για τη συμπεριφορά του παίκτη του και ο ίδιος ανέφερε πως θα μιλήσει μαζί του όταν επιστρέψει στο Μπέρμιγχαμ:

«Όταν έχεις μεγάλα συναισθήματα, μερικές φορές είναι δύσκολο να τα ελέγξεις. Θα μιλήσω μαζί του την επόμενη εβδομάδα για κάποιους από τους πανηγυρισμούς αλλά σέβομαι ότι τώρα είναι με την Εθνική του ομάδα. Όταν είναι μαζί μας, κάτω από τη δική μας ευθύνη, θα μιλήσουμε γι’ αυτό».

Για τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ, ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό, κέρδισε το Μουντιάλ με την Εθνική του ομάδα. Ήταν εξαιρετικός και οι οπαδοί της Άστον Βίλα πρέπει να είναι περήφανοι γι’ αυτόν. Θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα αλλά τώρα ξεκουράζεται μετά από μεγάλα συναισθήματα και σκληρή δουλειά».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.