Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίτσελ: «Άλλα είπαμε και άλλα κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο οπότε ήρθαν οι συνέπειες»

Μίτσελ: «Άλλα είπαμε και άλλα κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο οπότε ήρθαν οι συνέπειες»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
21/12/2022 23:03
Στο γεγονός πως οι παίκτες του δεν ακολούθησαν τις οδηγίες που τους δόθηκαν στην ανάπαυλα στάθηκε ο Μίτσελ μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για την διαφορά έντασης που παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο μέρος συγκριτικά με το πρώτο και κατέληξε στο ήταν φυσιολογικό να έρθει ι ισοφάριση.

«Παρόλο που στο πρώτο μέρος κυριαρχήσαμε, κόντρα στις διακοπές, καταφέραμε να προηγηθούμε. Στο ημίχρονο συζητήσαμε και είπαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να πιέσουμε ψηλά, αλλά δεν το κάναμε. Κάναμε ακριβώς το αντίθετο! Κάναμε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο και αυτό έφερε και αυτές τις συνέπειες», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Σε ερώτηση για την απόδοση του Κώστα Φορτούνη, που πέτυχε και τα δύο γκολ των Πειραιωτών, δήλωσε: «Ο Φορτούνης παίζει καλά τελευταία, γι’ αυτό ήρθαν αυτά τα δύο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο όλη η ομάδα έπαιξε καλά και ο Κώστας ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν αποδώσαμε όπως θέλαμε. Αφήσαμε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο για αντεπιθέσεις. Αφήσαμε να μας ξεφύγει ο έλεγχος και ήρθε η ισοφάριση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.