Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οπαδός επιχείρησε να πηδήξει στο λεωφορείο της Αργεντινής και έπεσε στο κενό! (video)

Οπαδός επιχείρησε να πηδήξει στο λεωφορείο της Αργεντινής και έπεσε στο κενό! (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/12/2022 01:54
Δύο Αργεντινοί οπαδοί επιχείρησαν να πηδήξουν από γέφυρα στο λεωφορείο που παρελαύνανε οι Αργεντινοί διεθνείς, με τον έναν να αποτυγχάνει και να πέφτει στο κενό!

Οι πανηγυρισμοί των Αργεντίνων για την κατάκτηση του Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 1986 έχουν προκαλέσει φρενίτιδα στη χώρα, με με πέντε εκατομμύρια ανθρώπους να δίνουν το «παρών» στην παρέλαση των Αργεντινών διεθνών με ανοιχτό λεωφορείο στους δρόμους του Μπουένος Άιρες.

Δυστυχώς δεν έλειψαν τα θλιβερά περιστατικά αφού έχει ανακοινωθεί ένας θάνατος και υπάρχει κίνδυνος να αυξηθεί ο τραγικός απολογισμός. Και αυτό διότι κατά την πορεία του λεωφορείου προς την εθνική οδό Ριτσιέρι, δύο οπαδοί που βρίσκονταν σε μια γέφυρα επιχείρησαν να πηδήξουν πάνω στο όχημα την ώρα που αυτό κινούνταν. Ο πρώτος κατάφερε να προσγειωθεί στην οροφή, όχι όμως και ο δεύτερος ο οποίος έπεσε στο κενό και η τύχη του είναι άγνωστη.

Το συγκεκριμένο συμβάν αποτέλεσε αφορμή σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας ώστε η παρέλαση να διακοπεί πρόωρα και οι παίκτες να μεταφερθούν με ελικόπτερα σε άλλους προορισμούς.



Το παρακάτω βίντεο δείχνει έναν οπαδό της Αργεντινής να μεταφέρεται με φορείο και τον ίδιο να μην πτοείται συνεχίζοντας να τραγουδά. Υπάρχουν διάφοροι που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τον οπαδό που επιχείρησε να πηδήξει στο λεωφορείο αλλά οι πληροφορίες μάλλον είναι ψευδείς, αφού δεν φαίνεται να είναι η ίδια γέφυρα ενώ η ενδυμασία του μοιάζει περισσότερο με αυτή του οπαδού που κατάφερε να προσγειωθεί στο όχημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.