Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Ένας θάνατος και δύο παρολίγον τραγωδίες στους πανηγυρισμούς των Αργεντινών (video)

Μουντιάλ 2022: Ένας θάνατος και δύο παρολίγον τραγωδίες στους πανηγυρισμούς των Αργεντινών (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
20/12/2022 22:38
Οι πανηγυρισμοί των Αργεντίνων για την κατάκτηση του τρίτου Παγκοσμίου Κυπέλλου της ιστοριας τους στο Κατάρ έχουν -όπως αναμενόταν- πάρει επικές διαστάσεις στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Η γιορτή λαμβάνει χώρα με πέντε εκατομμύρια ανθρώπους να δίνουν το «παρών» στην υποδοχή και κατόπιν παρέλαση των παικτών της «αλμπισελέστε», χωρίς δυστυχώς να λείψουν τα θλιβερά περιστατικά που θα μπορούσαν να έχουν ακόμα χειρότερες συνέπειες.

Η πρώτη τραγική είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί, αφού ένας οπαδός πέθανε από ασφυξία με τον πλέον απίθανο τρόπο. Ο Σεμπάστιαν Όσκαρ Μασιέλ πέθανε από ασφυξία, όταν η σημαία που είχε περασμένη στο λαιμό του, πιάστηκε στη ρόδα της μοτοσικλέτας του (Honda XR 150cc). Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο 22χρονος πέθανε ακαριαία.

Μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο είπαν στα τοπικά ΜΜΕ: «Τον είδαμε να πέφτει στο έδαφος και συνειδητοποίησαμε ότι είχε τη σημαία στο λαιμό του».

Η συνέχεια παραλίγο να είναι ακόμα πιο σοκαριστική, αφού στην διαδρομή που έκανε το ανοιχτό λεωφορείο με επιβάτες τους πρωταθλητές Κόσμου, δεν υπολογίστηκε καλά το ύψος των καλωδίων ηλεκτροδότησης που θα συναντούσε στην διαδρομή με την κάμερα να απαθανατίζει την στιγμή που Μέσι, Ντι Μαρία, Οταμέντι, Ντε Πολ και Παρέδες σκύβουν τελευταία στιγμή και περνούν από κάτω...



Λίγο αργότερα οι παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι, που πανηγύριζε με τη ψυχή του, έγιναν και... διασώστες. Συγκεκριμένα το λεωφορείο περνούσε κάτω πό μία γέφυρα, πάνω στην οποία βρισκόταν χιλιάδες άνθρωποι με έναν εξ' αυτών να χάνει την ισορροπία του και να βρίσκεται στο κενό έχοντας κρατηθεί από την κουπαστή. Οι Αργεντίνοι διεθνείς τον τράβηξαν προς το πούλμαν και ευτυχώς του έσωσαν τη ζωή.



Η παρέλαση πάντως δεν μπόρεσε να συνεχιστεί αφού το λεωφορείο δεν ήταν δυνατόν να περάσει ανάμεσα από το πλήθος των οπαδών και έτσι οι παίκτες επιβιβάστηκαν σε τελικά σε ελικόπτερα, τα οποία κατέληξαν στο προπονητικό κέντρο στο Εσέισα, εκεί όπου είχε αρχίσει η παρέλαση με το πούλμαν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.