Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Μαρτίνες ήταν στο λεωφορείο της Αργεντινής με κούκλα μωρού που είχε το κεφάλι του Εμπαπέ! (pic)

Ο Μαρτίνες ήταν στο λεωφορείο της Αργεντινής με κούκλα μωρού που είχε το κεφάλι του Εμπαπέ! (pic)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2022 21:54
Ο γκολκίπερ της Αργεντινής, Εμιλιάνο Μαρτίνες επέλεξε να πικάρει ξανά τον Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς να παρελάσει στο λεωφορείο με μία κούκλα μωρού που έφερε το κεφάλι του Γάλλου επιθετικού.

Για ακόμα μια φορά ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έστρεψε πάνω τα φώτα για τους λάθους λόγους. Μετά την άσεμνη χειρονομία κατά την παραλαβή του βραβείου της FIFA ως ο καλύτερος γκολκίπερ του Μουντιάλ και το κάλεσμα στους συμπαίκτες του να κάνουν ενός λεπτού σιγή για τον Κιλιάν Εμπαπέ στα αποδυτήρια μετά το φινάλε του τελικού, ο Αργεντινός γκολκίπερ προκάλεσε ξανά.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνες εθεάθη στο ανοιχτό λεωφορείο που διασχίζει τους δρόμους του Μπουένος Άιρες με μία κούκλα μωρού που είχε το κεφάλι του Κιλιάν Εμπαπέ.


Είναι άγνωστο αν ο Αργεντινός γκολκίπερ είχε μαζί του την κούκλα ή του την πέταξαν Αργεντινοί φίλαθλοι. Νωρίτερα, κάποιος από τους φιλάθλους πέταξε στον Μέσι ένα παιχνίδι χελωνονιντζάκι, που αναφέρονταν στον Εμπαπέ. Η επιλογή του παιχνιδιού δεν ήταν τυχαία, καθώς αρκετοί έχουν σχολιάσει το γεγονός ότι το πρόσωπο του Γάλλου επιθετικού... «φέρνει» σε χελωνονιντζάκι.


Photo Credit: twitter.com/ESPNFC

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.