Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νεϊμάρ για το αν είναι το τελευταίο του Μουντιάλ: «Δεν αποκλείω τίποτα»

Νεϊμάρ για το αν είναι το τελευταίο του Μουντιάλ: «Δεν αποκλείω τίποτα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2022 22:31
Ο Νεϊμάρ ρωτήθηκε μετά το φινάλε του αγώνα με την Κροατία για το αν αυτό είναι το τελευταίο του Μουντιάλ με την Βραζιλία και ο ίδιος τόνισε πως δεν αποκλείει τίποτα.

Τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του στην Εθνική άφησε ο Νεϊμάρ μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της «Σελεσάο» από την Κροατία στα προημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του και έπιασε τον Πελέ στην πρώτη θέση των σκόρερ της Βραζιλίας, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε η ομάδα του να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο 30χρονος ρωτήθηκε για το αν αυτό θα είναι το τελευταίο του Μουντιάλ, με τον ίδιο να δηλώνει: «Το κεφάλι βράζει αυτή τη στιγμή, δεν σκέφτομαι καθαρά. Το να πω ότι είναι το τέλος, θα ήμουν βιαστικός. Αλλά δεν αποκλείω τίποτα».

Ο αστέρας της «Σελεσάο» πήρε πολύ βαριά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας, ξεσπώντας σε κλάματα μετά το φινάλε του παιχνιδιού και δέχτηκε παρηγοριά από τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.