Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Ομοσπονδία της Πορτογαλίας διέψευσε ότι ο Ρονάλντο απείλησε να φύγει από το Κατάρ

Η Ομοσπονδία της Πορτογαλίας διέψευσε ότι ο Ρονάλντο απείλησε να φύγει από το Κατάρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2022 13:10
Η Ποδοσφαιρική Πορτογαλική Ομοσπονδία διέψευσε το δημοσίευμα της Record ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε ότι θα αποχωρήσει από το Κατάρ, όταν έμαθε ότι δεν θα ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι με την Ελβετία.

Σημερινό (8/12) δημοσίευμα της πορτογαλικής Record υποστηρίζει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν τόσο δυσαρεστημένος με το γεγονός πως δε βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του αγώνα με την Ελβετία για τους «16» του Μουντιάλ που απείλησε να αποχωρήσει από την αποστολή και από το Κατάρ.

Ωστόσο λίγη ώρα μετά ήρθε η διάψευση από την Ποδοσφαιρική Πορτογαλική Ομοσπονδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μια είδηση που κυκλοφόρησε αυτή την Πέμπτη αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε να φύγει από την εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια συνομιλίας με τον Φερνάντο Σάντος, προπονητή της εθνικής.

Η Ποδοσφαιρική Πορτογαλική Ομοσπονδία διευκρινίζει ότι σε καμία στιγμή ο αρχηγός της Εθνικής, Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν απείλησε να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια της παρουσίας της αποστολής στο Κατάρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χτίζει καθημερινά ένα μοναδικό ρεκόρ στην υπηρεσία της εθνικής ομάδας και της χώρας, το οποίο πρέπει να γίνει σεβαστό και το οποίο πιστοποιεί τον αδιαμφισβήτητο βαθμό αφοσίωσης στην εθνική ομάδα.

Παρεμπιπτόντως, ο βαθμός αφοσίωσης του παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές στην Εθνική Πορτογαλίας φάνηκε και πάλι στη νίκη επί της Ελβετίας, στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Η Εθνική Ομάδα - παίκτες, προπονητές και όλοι στην Ποδοσφαιρική Πορτογαλική Ομοσπονδία - είναι, όπως ήταν από την πρώτη μέρα, πλήρως αφοσιωμένη και ενθουσιώδης στην οικοδόμηση αυτού που θέλει η χώρα να είναι η καλύτερη συμμετοχή της Πορτογαλίας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.