Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Άνετα στους «4» ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Άνετα στους «4» ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/3/2013 20:03
Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πανυγήρισε ο ΠΑΟΚ ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό και σε συνδυασμό με το υπέρ του 2-0 στην Τούμπα, «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «4» όπου θα βρει αντιμέτωπο τον νικητή του ζευγαριού Αστέρας- Πλατανιάς.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έχοντας το προβάδισμα από το 2-0 του πρώτου αγώνα, έπαιξε με αμυντικογενή σύνθεση απέναντι στον Λεβαδειακό η οποία απέδωσε καρπούς, καθώς δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, και μάλιστα είχε ευκαιρίες να φύγει και με τη νίκη από τη Λιβάδια.

Το ματς:


Το παιχνίδι κάθε άλλο παρά εντυπωσιακά ξεκίνησε, καθώς οι δύο ομάδες δεν είχαν βρει ρυθμό, κάτι που ωφελούσε τον ΠΑΟΚ και όχι τον Λεβαδειακό ο οποίος ήταν σε θέση κυνηγού. Το πρώτο δείγμα ευκαιρίας σημειώθηκε από τους γηπεδούχους στο 10’ με ένα «χλιαρό» σουτ του Ροζέριο να μην ανησυχεί καθόλου τον Ιτάνζ.

Έτσι η πρώτη μεγάλη στιγμή ανήκε στον ΠΑΟΚ, με τον Αθανασιάδη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας ύστερα από λάθος του Γεωργίου, ωστόσο ο Έλληνας φορ δεν κατάφερε να κερδίσει σε τετ-α-τετ τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Μάλιστα η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν και αυτή για τους φιλοξενούμενους, με τον Λάζαρ να αστοχεί από καλή θέση για να ανοίξει το σκορ. Από την άλλη ο Λεβαδειακός δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να κρατούσε πολύ εύκολα το μηδέν στην άμυνα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ίδιο υποτονικό ρυθμό, με τους γηπεδούχους ωστόσο να απείλησαν για πρώτη φορά –και τελευταία- με αξιώσεις, με τον Μπουμάλ να αναγκάζει στο 55’ τον Ιτάνζ να επέμβει ύστερα από εκτέλεση φάουλ.

Ωστόσο όσο περνούσαν τα λεπτά, ο ρυθμός γινόταν ολοένα και πιο αργός, με τον Λεβαδειακό να έδειχνε ότι δεν το πίστευε και σχεδόν δεν απειλούσε καθόλου την εστία του ΠΑΟΚ ο οποίος και κράτησε εύκολα το μηδέν ως το τέλος, παίρνοντας άξια την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.