Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022 - Βέλγιο: «Ντόπες» και υποσχέσεις από Αζάρ, μήνυμα του Κουρτουά περί «γέρων» και διαρροών

Μουντιάλ 2022 - Βέλγιο: «Ντόπες» και υποσχέσεις από Αζάρ, μήνυμα του Κουρτουά περί «γέρων» και διαρροών

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
29/11/2022 20:28
«Εντεκα πολεμιστές» υποσχέθηκε στους Βέλγους φιλάθλους ο Εντέν Αζάρ στο κρίσιμο ματς της Πέμπτης (1/12) με την Κροατία, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν νίκη για να περάσουν στους «16» του Μουντιάλ 2022.

Ο αρχηγός της εθνικής Βελγίου, μαζί με τον Τιμπό Κουρτουά, ήταν οι δύο παίκτες που κλήθηκαν εκτάκτως να μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου πριν τη σημερινή προπόνηση (αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα κάνουν δηλώσεις ο Γιανίκ Καράσκο και ο νεαρός Αρτούρ Τεάτ), σε μία προσπάθεια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, μετά τα δημοσιεύματα για σοβαρό επεισόδιο στα αποδυτήρια της ομάδας.

«Είχαμε μία καλή συνάντηση χθες (σ.σ. Δευτέρα 28/11) μεταξύ των παικτών, όπου ειπώθηκαν πολλά πράγματα. Πάνω απ' όλα, είπαμε ότι απομένει ακόμη ένα ματς και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ξέρουμε ότι βρισκόμαστε σε μία στιγμή πιο περίπλοκη από το συνηθισμένο, αλλά είμαστε όλοι ενωμένοι. Δεδομένων των όσων ειπώθηκαν χθες, νομίζω ότι θα δούμε 11 πολεμιστές, όχι 11 αλλά 26 πολεμιστές, ακόμη και αυτούς που δεν παίζουν» υπογράμμισε ο Αζάρ.

Ο Κουρτουά τόνισε από την πλευρά του ότι οι παίκτες πρέπει να αφήσουν πίσω τους την αρνητικότητα και μίλησε για «κατασκευασμένες ιστορίες που έχουν σκοπό να δημιουργήσουν κακό κλίμα στην ομάδα».

«Το πρόβλημα είναι ότι πιστεύεις όλα όσα διαβάζεις. Δεν είναι πάντα οι παίκτες που βγάζουν τα πράγματα προς τα έξω. Δεν χρειάζεται να μάθουμε ποιος το διέρρευσε. Αν τον πιάσουμε θα είναι η τελευταία του μέρα στην εθνική ομάδα», δήλωσε αρχικά ο τερματοφύλακας της Ρεάλ.

Παράλληλα, στάθηκε και στα σχόλια για τη "γερασμένη" εθνική Βελγίου, που έκανε ο Ντε Μπρόινε και στη συνέχεια ο Βερτόγκεν, που μίλησε για γερασμένη επίθεση:

«Δεν είναι θέμα ηλικίας. Στη Ρεάλ έχουμε τον Μπενζεμά και τον Μόντριτς. Είναι πολύ εύκολο να το δικαιολογήσεις έτσι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.