Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καρφιά» Βερτόνχεν σε Ντε Μπρόινε-Αζάρ: «Ίσως είμαστε πολύ γέροι και στην επίθεση»

«Καρφιά» Βερτόνχεν σε Ντε Μπρόινε-Αζάρ: «Ίσως είμαστε πολύ γέροι και στην επίθεση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2022 02:46
Μπαρούτι μυρίζει το κλίμα στα αποδυτήρια του Βελγίου, με τον Γιαν Βερτόνχεν να πετάει τα... καρφιά του σε Ντε Μπρόινε και Αζάρ μετά την ήττα από το Μαρόκο.

Το Βέλγιο πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση κόντρα στο Μαρόκο και ηττήθηκε με 1-0. με αποτέλεσμα να καλείται να παίξει τελικό πρόκρισης απέναντι στην Κροατία.

Πριν το παιχνίδι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε απαντώντας σε ερώτηση για τις πιθανότητες κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το Βέλγιο, απάντησε: «Είμαστε πολύ... γέροι πλέον. Το 2018 είχαμε την ευκαιρία μας, τώρα έχουμε καλή ομάδα αλλά μεγαλώνουμε όλοι». Ο Εντέν Αζάρ, μάλιστα πρόσθεσε ότι «οι αμυντικοί μας δεν είναι και οι πιο γρήγοροι, όλοι το ξέρουν».

Αμέσως μετά την ήττα από το Μαρόκο, ο Γιαν Βερτόχεν έριξε καρφιά στους δύο επιθετικούς της ομάδας για τις δηλώσεις τους:

«Δεν επιτρέψαμε πολύ στους αντιπάλους μας αλλά στο τέλος δεχτήκαμε δύο πανομοιότυπα γκολ από στατικές φάσεις. Την πρώτη φορά γλιτώσαμε (ακυρώθηκε ως οφσάιντ), όχι και τη δεύτερη. Υπάρχουν πολλά πράγματα στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή που δεν θα έπρεπε να τα πω στην κάμερα. Δε νομίζω ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Τι πήγε λάθος; Πιθανότατα δεν παίζουμε καλά ούτε στην επίθεση επειδή είμαστε πολύ γέροι. Αυτό πρέπει να είναι. Έχουμε αρκετή ποιότητα μπροστά αλλά το ίδιο ισχύει για το Μαρόκο και αυτοί κατάφεραν να κερδίσουν. Είναι πολύ απογοητευτικό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.