Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τη «σκότωσε» ο... πρώην

Τσάμπιονς Λιγκ: Τη «σκότωσε» ο... πρώην

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/3/2013 01:28
Την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο «Όλντ Τράφορντ» χάρη σε τέρμα του Ρονάλντο στο 69’ ο οποίος ζήτησε… συγνώμη στον κόσμο της πρώην ομάδας του.

Το σκορ είχε ανοίξει ο Ράμος με αυτογκόλ στο 48’, ωστόσο η αυστηρή κόκκινη του Νάνι στο 56’ έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι, με την Ρεάλ να ισοφαρίζει με σουτ-βολίδα του Μόντριτς στο 66’, ενώ ο Ρονάλντο τρία λεπτά μετά «σκότωσε» την πρώην ομάδα του.

Το ματς:


Μπορεί στην αρχή του αγώνα ο Φέργκιουσον να την… άκουσε από αρκετό κόσμο βάζοντας τον 39χρονο Γκίγκς (έφτασε τις 1000 συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ) έναντι του Ρούνι, ωστόσο η επιλογή του δικαιώθηκε, καθώς οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ουαλό να δείχνει αγέραστος!

Η Ρεάλ παρότι κυνηγούσε γκολ για να πάρει σκορ-πρόκρισης δεν έδειχνε ιδιαίτερα απειλητική, με την Γιουνάιτεντ να ήταν καλύτερη απειλώντας με δοκάρι του Βίντιτς ενώ ο Λόπεθ όποτε χρειάστηκε κράτησε το μηδέν για τους «μερέγχες».

Τσάμπιονς Λιγκ: Τη «σκότωσε» ο... πρώην
Έτσι, τα πράγματα έδειχναν σκούρα όταν στις αρχές του δεύτερου μέρους το αυτογκόλ του Ράμος στο 48’ έδωσε προβάδισμα στους «κόκκινους διαβόλους». Παρόλα αυτά οι ισορροπίες του παιχνιδιού άλλαξαν αμέσως όταν και ο Νάνι βρήκε με το πόδι τον Αρμπελόα στο 56’, και είδε την κόκκινη κάρτα (αυστηρή διότι δεν υπήρχε πρόθεση) αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες.

Αυτό δεν θα μπορούσε να μην το εκμεταλλευτεί η Ρεάλ η οποία αμέσως πήρε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να ισοφαρίσει με σουτ-βολίδα του Μόντριτς στο 66’ δικαιώνοντας τον Μουρίνιο που τον είχε βάλει στο παιχνίδι 7 λεπτά νωρίτερα. Σαν να μην έφτανε αυτό, τρία λεπτά μετά ο Ρονάλντο ύστερα από τρομερή συνεργασία των παικτών της «βασίλισσας» έγινε αποδέκτης της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1 υπέρ της Ρεάλ, με τον Πορτογάλο να …ζητάει συγνώμη για το γκολ που πέτυχε εις βάρος της πρώην ομάδας του.

Το τέρμα αυτό ανάγκαζε την Γιουνάιτεντ να αναζητήσει δύο γκολ. Ο Φέργκιουσον έβαλε στο παιχνίδι τους Ρούνι και Γουέλμπεκ, ωστόσο παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που σημείωσαν οι γηπεδούχοι, δεν κατάφεραν να μπουν ξανά στο κυνήγι της πρόκρισης. Μάλιστα από την άλλη η Ρεάλ έχασε και αυτή ευκαιρίες για να «τελειώσει» την όποια ελπίδα της Γιουνάιτεντ, με τον Κακά να σημαδεύει το δοκάρι του Ντε Χέα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.