Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Η FIFA απαγόρευσε στον Κέιν να φορέσει το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο στο Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Η FIFA απαγόρευσε στον Κέιν να φορέσει το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο στο Κατάρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/11/2022 21:11
Η FIFA απαγόρευσε στον Χάρι Κέιν και στους υπόλοιπους αρχηγούς να φορέσουν το περιβραχιόνιο «One Love» στα χρώματα του ουράνιου τόξου, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να εκφράσει αλληλεγγύη στους περιθωριοποιημένους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένης της ποινικοποιημένης ομοφυλοφιλικής κοινότητας, στο Μουντιάλ του Κατάρ.

«Κόκκινο φως» στην επιθυμία εννέα ευρωπαϊκών ομάδων να φορέσουν οι αρχηγοί τους το περιβραχιόνιο «One Love» στα γήπεδα του Κατάρ άναψε η FIFA.

Η Αγγλία που είναι η πρώτη χρονικά ευρωπαϊκή ομάδα που ρίχνεται στη μάχη του Μουντιάλ του Κατάρ είχε δηλώσει πως θα φορέσει το περιβραχιόνιο στα χρώματα του ουράνιου τόξου στηρίζοντας έτσι την LGBTQ κοινότητα.

Παρά την απαγόρευση, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Χάρι Κέιν θα φορέσει κανονικά το περιβραχιόνιο OneLove κι αυτές τις ώρες η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας προσπαθεί να πάρει διευκρινίσεις σχετικά με το εάν οι αρχηγοί θα λάβουν κίτρινη κάρτα εάν προχωρήσουν σ’ αυτήν την ενέργεια. Αξιοσημείωτο ότι οι στοιχηματικές έχουν φράξει την απόδοση να πάρει κίτρινη ο Άγγλος στράικερ στο αυριανό (21/11) ματς με το Ιράν.

Από την άλλη, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δήλωσε ότι οι παίκτες του θα γονατίσουν πριν από την έναρξη του αγώνα της Δευτέρα με το Ιράν. Τα «τρία λιοντάρια» πραγματοποιούν την αντιρατσιστική χειρονομία πριν από τους αγώνες τους από τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ το 2020.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.