Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: «Θέλουμε μπίρα» φώναζαν οι οπαδοί του Εκουαδόρ στις εξέδρες (video)

Μουντιάλ 2022: «Θέλουμε μπίρα» φώναζαν οι οπαδοί του Εκουαδόρ στις εξέδρες (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/11/2022 20:42
Οι οπαδοί του Εκουαδόρ είδαν την ομάδα τους να κάνει περίπατο στην πρεμιέρα με το Κατάρ και κατά τη διάρκεια του αγώνα τραγούδαγαν «Θέλουμε μπίρες» ως αντίδραση στην απόφαση της FIFA να απαγορεύσει την κατανάλωση αλκοόλ μέσα στο γήπεδο δύο μέρες πριν την έναρξη.

Το Εκουαδόρ επικράτησε με το άνετο 2-0 του Κατάρ στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έγινε η πρώτη ομάδα που νικάει διοργανωτές στο πρώτο τους παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί του Εκουαδόρ που βρέθηκαν στο γήπεδο φώναζαν το σύνθημα «Queremos cervez» που σημαίνει «θέλουμε μπίρες» στα ισπανικά. Υπενθυμίζεται πως μόλις δύο μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ η FIFA «λύγισε» στις πιέσεις της κυβέρνησης του Κατάρ και απαγόρευσε την κατανάλωση αλκοόλ στα γήπεδα.


Από την πλευρά της η εταιρεία ζυθοποιίας Budweiser που είναι επίσημη χορηγός του Μουντιάλ ανέβασε tweet με τα καφάσια μπίρας που αναγκάστηκε να αποσύρει από τα σχετικά πόστα γύρω από το γήπεδο.


Από την άλλη, κυκλοφορεί βίντεο με οπαδό του Εκουαδόρ να φωνάζει «Money, money» μπροστά σε Καταριανούς, κάνοντας τους και τη σχετική χειρονομία, προκαλώντας τον εκνευρισμό τους.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.