Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογιέτ για το φιλικό με την Ουγγαρία: «Να δούμε παίκτες για τους ποιους μπορούμε να υπολογίζουμε στα ματς των προκριματικών»

Πογιέτ για το φιλικό με την Ουγγαρία: «Να δούμε παίκτες για τους ποιους μπορούμε να υπολογίζουμε στα ματς των προκριματικών»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2022 19:20
Ο Γκουστάβο Πογιέτ δήλωσε πως το αυριανό (20/11) φιλικό παιχνίδι με την Ουγγαρία θα του δώσει απαραίτητες πληροφορίες για τους ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει εν όψει των προκριματικών του Euro.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Ουγγαρία την Κυριακή στην Βουδαπέστη στο τελευταίο παιχνίδι για το 2022. Στη συνέντευξη Τύπου ο Γκουστάβο Πογιέτ δήλωσε πως όταν προγραμματίστηκε το φιλικό ο στόχος ήταν να έχει άπαντες διαθέσιμους ώστε να τεστάρει δυνάμεις αλλά πλέον μετά τις αρκετές απουσίες είναι ένα καλό τεστ για να δει σε ποιους παίκτες θα υπολογίζει εν όψει των αγώνων του Μαρτίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

Ποιο είναι το καθήκον της Εθνικής στο παιχνίδι με την Ουγγαρία: «Είναι λίγο διαφορετικές οι καταστάσεις. Όταν κανονίζαμε το φιλικό, περιμέναμε να έρθουμε με όλους τους παίκτες και να τσεκάρουμε σε πιο επίπεδο βρισκόμαστε. Τώρα έχουμε την προοπτική να δούμε κάποιους παίκτες και να πάρουμε πληροφορίες για τους ποιους μπορούμε να υπολογίζουμε στα παιχνίδια του Μαρτίου».

Πως θα διαχειριστεί το παιχνίδι με δεδομένο ότι δεν κάνει πολλές αλλαγές ανάμεσα στα παιχνίδια: «Εμπιστοσύνη στους παίκτες. Εμπιστοσύνη στο μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στους παίκτες. Βασιζόμαστε πολύ στην επιθυμία τους να παίξουν στην Εθνική ομάδα και να κάνουν καλή εμφάνιση. Όλα είναι στημένα για ένα τέλειο παιχνίδι ποδοσφαίρου. Το χορτάρι, το στάδιο, ο αντίπαλος, το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Πιστεύω ότι οι παίκτες θα είναι ενθουσιασμένοι να παίξουν και για μένα όπως έχω ξαναπεί, πολλές πληροφορίες για το μέλλον».

Για το γεγονός πως είναι το τελευταίο παιχνίδι του Τζούτζακ με την Εθνική Ουγγαρίας: «Δεν θα μπορούσα να παίξω τόσα παιχνίδια όπως αυτός. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, έδωσε τα πάντα για την Εθνική του ομάδα. Είναι εξαιρετικό όταν έχεις τέτοια χαρακτηριστικά, να αποτελείς πρότυπο για τα νέα παιδιά».

Τι περιμένει από την Ουγγαρία: «Θυμάμαι την ουγγρική ομάδα με τον Πούσκας. Ήταν πολύ δυνατή, μιλούσα με το σταφ μου γι’ αυτήν την ομάδα. Δεν καταλαβαίνω πως η Ουγγαρία δεν είναι στο Μουντιάλ έχοντας παρακολουθήσει το Nations League. Είναι και θέμα μομέντουμ, timing σε μια προκριματική φάση αλλά έδειξαν στα τελευταία παιχνίδια ότι μπορούν να ανταγωνιστούν με τους καλύτερους, ομάδες που είναι φαβορί στο Μουντιάλ».

Την πρόβλεψη του για την Εθνική Ουρουγουάης στο Μουντιάλ: «Αν η άμυνα είναι σε καλή φυσική κατάσταση και δυνατή έχουμε μεγάλη ελπίδα να είμαστε η έκπληξη του τουρνουά. Όλα εξαρτώνται από την άμυνα. Για πρώτη φορά οι παίκτες που θα αγωνιστούν δεν έχουν παίξει πολύ και πρέπει να δούμε σε τι φυσική κατάσταση βρίσκονται. Στο κέντρο και την επίθεση είμαστε εξαιρετικοί, κανένα πρόβλημα. Ελπίζουμε να χτίσουμε φυσική κατάσταση μέσω των αγώνων του ομίλου. Στα νοκ-άουτ η άμυνα μας είναι δυνατή για να κερδίσουμε τους αγώνες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.