Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Με Ροντρίγκες οι «ερυθρόλευκοι», με Βίντα αλλά χωρίς Σιμάνσκι η Ένωση

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Με Ροντρίγκες οι «ερυθρόλευκοι», με Βίντα αλλά χωρίς Σιμάνσκι η Ένωση

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
12/11/2022 20:44
Η επιστροφή του Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό και του Βίντα στην ΑΕΚ αποτελούν τις ειδήσεις από τις αποστολές των δύο ομάδων για το αυριανό (13/11) ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Super League στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στον Ολυμπιακός εκτός έμειναν για διαφορετικούς λόγους οι Σισέ, Μπα, Κούντε, Ουί Τζο, Μαρσέλο, Βρσάλικο, Αμπουμπακάρ Καμαρά και φυσικά ο τραυματίας Βαλμπουενά.

Μετά το τελευταίο πρόγραμμα, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (12/11) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ , Χάμες Ροντρίγκες, Γκάρι Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης και Βρουσάι.

Από πλευράς ΑΕΚ τώρα όπως αναμενόταν εκτός έμεινε ο Σιμάνσκι, με τον Βίντα να τίθεται κανονικά στην διάθεση του Αλμέιδα, αλλά και τον Φαν Βέερτ στον πάγκο.

Την αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι αποτελούν οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.