Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2022: Με τον Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ και τον Βλάχοβιτς η αποστολή της Σερβίας

Μουντιάλ 2022: Με τον Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ και τον Βλάχοβιτς η αποστολή της Σερβίας

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
11/11/2022 15:00
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας Ντράγκαν Στοΐκοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το Μουντιάλ του Κατάρ (20/11-18/12) κι ανάμεσα στους 26 ποδοσφαιριστές που επέλεξε βρίσκεται και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ.

Ο εξτρέμ των «ασπρόμαυρων» ήταν γνωστό ότι συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του κι επιβεβαιώθηκε.

Το ευχάριστο για τους «όρλοβι» είναι κανονικά θα ταξιδέψει στο Κατάρ και ο σούπερ σταρ Ντούσαν Βλάχοβιτς, με τον επιθετικό της Γιουβέντους να φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Υπενθυμίζεται ότι η Σερβία έχει κληρωθεί στον έβδομο όμιλο και θα συγκρουστεί με τη Βραζιλία, το Καμερούν και την Ελβετία.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Βάνια Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς (Τορίνο), Πρέντραγκ Ραΐκοβιτς (Μαγιόρκα), Μάρκο Ντμίτροβιτς (Σεβίλλη)

Αμυντικοί: Νίκολα Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Μίλος Βελίκοβιτς (Βέρντερ Βρέμης), Στραχίνια Πάβλοβιτς (Σάλτσμπουργκ), Στέφαν Μίτροβιτς (Χετάφε), Στράχινια Εράκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Σρνταν Μπάμπιτς (Αλμερία)

Μέσοι: Ντάρκο Λάζοβιτς (Βερόνα), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Νεμάνια Ράντονιτς (Τορίνο), Φίλιπ Κόστιτς (Γιουβέντους), Φίλιπ Μλαντένοβιτς (Λέγκια), Νεμάνια Γκούντελι (Σεβίλλη), Σάσα Λούκιτς (Τορίνο), Νεμάνια Μακσίμοβιτς (Χετάφε), Σεργκέι Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς (Λάτσιο), Ντούσαν Τάντιτς (Άγιαξ), Ιβάν Ίλιτς (Βερόνα), Μάρκο Γκρούγιτς (Πόρτο), Ούρος Ράσιτς (Μπράγκα), Φίλιπ Τζούρισιτς (Σαμπντόρια)

Επιθετικοί: Αλεξάνταρ Μίτροβιτς (Φούλαμ), Ντούσαν Βλάχοβιτς (Γιουβέντους), Λούκα Γιόβιτς (Φιορεντίνα)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.