Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επεισοδιακή νίκη για Βέροια

Σούπερ Λιγκ: Επεισοδιακή νίκη για Βέροια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2013 22:59
Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι δυόμισι ωρών, η Βέροια χάρη σε δύο τέρματα του Κάλτσα πήρε μεγάλη νίκη με 3-1 απέναντι στον Άρη και πήρε βαθιά ανάσα ενόψει της μάχης για την παραμονή, σε αντίθεση με τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι παραμένουν στην προτελευταία θέση.

Το παιχνίδι θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ματς-θρίλερ το οποίο περιείχε, διακοπές, εισβολές οπαδών, σκληρά μαρκαρίσματα, λάθη αλλά και έναν τρομερό… Καλτσά ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή και αφού ισοφάρισε το γκολ του Αγγελούδη (49’), πέτυχε ακόμα ένα στο 90+3’, δίνοντας την νίκη στη Βέροια, με τον Ολαϊτάν στο 90+6’ να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Το ματς:


Με τις δύο ομάδες να αναζητούσαν… απελπισμένα τους βαθμούς τις νίκης, το παιχνίδι προβλεπόταν ιδιαίτερα σκληρό. Και έτσι έγινε καθώς στο πρώτο μέρος αντί για ευκαιρίες υπήρχαν νεύρα, σκληρά μαρκαρίσματα και πολλές κίτρινες, κάνοντας το θέαμα για τον απλό θεατή αποκρουστικό.

Παρόλα αυτά οι λίγες καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο ανήκαν στη γηπεδούχο Βέροια η οποία απείλησε με διπλή ευκαιρία στο 18’ ύστερα από προσπάθειες των Κόστλι και Πέρεζ, με τον Διούδη να λέει «όχι», ενώ στο 38’ ο Μπαργκάν έπιασε το πλασέ στην κίνηση στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Γκολ από τα αποδυτήρια πέτυχε ο Άρης στο δεύτερο μέρος, με τον Αγγελούδη στο 49’ να κάνει το 1-0 με σουτ μέσα από την περιοχή δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους αλλά και την… ευκαιρία να μπουν οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» στον αγωνιστικό χώρο ώστε να πανηγυρίσουν.

Τελικώς η Βέροια κατάφερε να απαντήσει στο 65’, με το Καλτσά να κάνει το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Πουλίδο και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο στο 81’ ο διαιτητής προχώρησε σε δεύτερη διακοπή καθώς υπήρχαν οπαδοί του Άρη που κινούνταν πίσω από τον αγωνιστικό χώρο.

Τελικώς το παιχνίδι ξεκίνησε ξανά μετά από παρέμβαση του Ζαραδούκα ο οποίος προέτρεψε στους οπαδούς να γυρίσουν στις θέσεις τους, με τον Καλτσά στο 90+3’ να πετυχαίνει δεύτερο προσωπικό γκολ για το 2-1 υπέρ της Βέροιας. Δεν πέρασαν τρία λεπτά και ο Ολαϊτάν με ωραίο διαγώνιο σουτ, «σφράγισε» τη νίκη για τους γηπεδούχους, με τους οπαδούς του Άρη να μπαίνουν για τρίτη φορά στο γήπεδο διακόπτοντας ξανά τον αγώνα.

Τελικώς αφού ο περισσότερος κόσμος αποχώρησε ύστερα από συστάσεις στα μεγάφωνα του γηπέδου το παιχνίδι ξεκίνησε… για να τελειώσει ένα λεπτό μετά, με τη Βέροια να αναδεικνύεται μεγάλη νικήτρια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.