Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Γκάρεθ Μπέιλ χάρισε τον τίτλο του MLS στην Λος Άντζελες μετά από συγκλονιστικό τελικό! (video)

Ο Γκάρεθ Μπέιλ χάρισε τον τίτλο του MLS στην Λος Άντζελες μετά από συγκλονιστικό τελικό! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2022 04:09
Πρωταθλητής στο MLS στέφθηκε ο Γκάρεθ Μπέιλ ο οποίος με δικό του γκολ στο 120+8’ ισοφάρισε σε 3-3 τον τελικό του τίτλου ανάμεσα σε Λος Άντζελες ΦΚ και Φιλαδέλφεια Γιούνιον και η ομάδα του κατέκτησε την κούπα στη διαδικασία των πέναλτι (3-0).

Σ’ έναν από τους κορυφαίους τελικούς όλων των εποχών στο MLS, η Λος Άντζελες ΦΚ του Γκάρεθ Μπέιλ στέφθηκε πρωταθλήτρια επικρατώντας της Φιλαδέλφεια Γιούνιον στη διαδικασία των πέναλτι (3-0).

Ήταν ένας τελικός που έσπασε καρδιές, με την γηπεδούχο Λος Άντζελες να προηγείται δύο φορές στην κανονική διάρκεια με Ακόστα (28’) και Μουρίγιο (83’) αλλά να δέχεται ισάριθμες απαντήσεις από τους Γκάζνταγκ (59’) και Έλιοτ (85’).

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση εκεί όπου η Λος Άντζελες έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 116’ για πολύ άσχημο μαρκάρισμα του γκολκίπερ Κρεπό στον Μπουρκ.

Ο διαιτητής έδωσε εννέα λεπτά καθυστερήσεις λόγω του τραυματισμού του άτυχου άσου και σ’ αυτά σημειώθηκαν δύο τέρματα. Η Φιλαδέλφεια προηγήθηκε στο 120+4’ με το δεύτερο γκολ του Έλιοτ και βρέθηκε αγκαλιά με το τρόπαιο, όμως ο Γκάρεθ Μπέιλ, που πέρασε στο ματς στο 97’, ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά στο 120+8’ βάζοντας… φωτιά στις εξέδρες.

Ο νικητής κρίθηκε στα πέναλτι εκεί όπου ο αναπληρωματικός γκολκίπερ της Λος Άντζελες, ΜακΚάρθι έπιασε τις εκτελέσεις των Μαρτίνεθ και Βάγκνερ και η ομάδα της Καλιφόρνια με συνολικό σκορ 3-0 στέφθηκε πρωταθλήτρια MLS για πρώτη φορά στην ιστορία της.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.