Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει Μουρίνιο ο Τσεχ

Θέλει Μουρίνιο ο Τσεχ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2013 16:00
Θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Τσέλσι το καλοκαίρι ο Ζοσέ Μουρίνιο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Πετρ Τσεχ.

Συγκεκριμένα, ο νυν τεχνικός των «μπλε» Ράφα Μπενίτεθ αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι καθώς το κλίμα δεν τον χωράει στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» όπου και οι φίλαθλοι της ομάδας δείχνουν με κάθε τρόπο στην διοίκηση ότι πρέπει να αποτελέσει παρελθόν. Μάλιστα στην αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στην Γουέστ Μπρομ (1-0), αρκετοί οπαδοί φώναζαν το όνομα του «Special One» στις εξέδρες με τον Τσεχ να τονίζει:

«Τους καταλαβαίνω. Ο Μουρίνιο έκανε φανταστική δουλεία και είναι αγαπητός στον σύλλογο και στον κόσμο της ομάδας. Είχαμε απίστευτή επιτυχία σαν σύλλογος όσο ήταν προπονητής μας, οπότε γιατί όχι;»

Στην συνέχεια ο ίδιος ερωτήθηκε για την πολιτική της ομάδας να αλλάζει τόσο εύκολα τους προπονητές της καθώς στην εποχή του Αμπράμοβιτς η ομάδα μετρά 9 διαφορετικούς τεχνικούς:

«Οι άλλες ομάδες έχουν τη δική τους πολιτική, εμείς έχουμε τη δική μας και φαίνεται ότι πιάνει τόπο. Μπορείτε να διαφωνήσετε όμως στην ίδια περίοδο έχουμε κερδίσει σχεδόν τον ίδιο αριθμό τρόπαιων με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτοί είχαν έναν, εμείς οχτώ αλλά κερδίσαμε τα ίδια τρόπαια. Πήραμε το Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε υπάρχουν πολλά θετικά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.