Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Επική ανατροπή και νίκη για Σίτι, στο Γιουρόπα με γκολ στο 90’ η Πλζέν (4ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Επική ανατροπή και νίκη για Σίτι, στο Γιουρόπα με γκολ στο 90’ η Πλζέν (4ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/12/2013 01:18
Η Σίτι βρέθηκε πίσω με 2-0 κόντρα στη Μπάγερν στη Γερμανία, ωστόσο κατάφερε να γυρίσει το σκορ και να πάρει μια μεγάλη νίκη-γοήτρου με 3-2, καθώς αυτή δεν ήταν αρκετή για να δώσει την πρωτιά στους «πολίτες». Στο Γιουρόπα με γκολ στο 90’ η Πλζέν, 2-1 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Μια ιστορική νίκη πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι η οποία βρέθηκε να χάνει στο 11’ με δύο γκολ (!) στην έδρα της Μπάγερν, ωστόσο δείχνοντας χαρακτήρα, έκανε μια τρομερή ανατροπή στο δεύτερο μέρος (3-2), η οποία ωστόσο δεν ήταν αρκετή για της δώσει την πρωτιά.

Η Μπάγερν ξεκίνησε εντυπωσιακά, καθώς οι Μίλερ (5’) και Γκέτσε (11’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους Βαυαρούς και όλα έδειχναν πως η Σίτι θα περνούσε ένα εφιαλτικό βράδυ.

Αντί αυτού, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι εξέπληξε τους πάντες, καθώς αρχικά ο Σίλβα στο 28’ και στο 59’ ο Κολάροβ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ισοφάρισαν σε 2-2.

Μάλιστα τρία λεπτά μετά, ο Μίλνερ που είχε κερδίσει και το πέναλτι, ολοκλήρωσε την ανατροπή για το 3-2 των φιλοξενούμενων στο 62’.

Ωστόσο η αγγλική ομάδα ήθελε ακόμα ένα γκολ για να πάρει την πρωτιά, κάτι που δεν κατάφερε να πετύχει, με αποτέλεσμα η Μπάγερν να τερματίζει πρώτη και η Σίτι να πηγαίνει ως δεύτερη στην κλήρωση των «16».

Πρόκριση στο 90' για Πλζέν!


Τσάμπιονς Λιγκ: Επική ανατροπή και νίκη για Σίτι, στο Γιουρόπα με γκολ στο 90’ η Πλζέν (4ος όμιλος)
Επική πρόκριση για την Πλζεν η οποία με γκολ του Βάγκνερ στο 90’ γύρισε το σκορ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2-1) και πήρε αυτή το εισιτήριο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Πλζέν στο τελευταίο παιχνίδι του Πάβελ Βρμπα στον πάγκο της ( αποχωρεί για λογαριασμό της εθνικής Τσεχίας) πήρε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της, καθώς παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 65΄από την ΤΣΣΚΑ χάρη στο τέρμα του Μούσα, κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς και να πάρει την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ με σκορ 2-1.

Σε αυτό βοήθησε η ανόητη αποβολή του Άλαν Τζαγκόεβ στο 67ο λεπτό που ανέτρεψε τα δεδομένα.

Έτσι, αρχικά ο Κολάρ ισοφάρισε στο 76’ και στο 90΄ο νεοεισελθών Τομάς Βάγκνερ έγραψε το 2-1, βάζοντας… φωτιά στις εξέδρες!

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η Πλζεν πήρε την 3η θέση με μόλις 3 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την ΤΣΣΚΑ, η οποία αποκλείστηκε πρόωρα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Βαθμολογία:


Μπάγερν Μονάχου 15 (17-5)

Μάντσεστερ Σίτι 15 (18-10)

Πλζεν 3 (6-17)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (8-17)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.