Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντσελότι: «Κοιταχτήκαμε και γελούσαμε όταν η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το βραβείο της καλύτερης ομάδας»

Αντσελότι: «Κοιταχτήκαμε και γελούσαμε όταν η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το βραβείο της καλύτερης ομάδας»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
18/10/2022 18:53
Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, σχολίασε με καυστικό και ιδιαίτερο τρόπο την βράβευση της Μάντσεστερ Σίτι ως την καλύτερη ομάδα για την περασμένη σεζόν.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός προπονητής, μιλώντας στο France Football» στο περιθώριο των χθεσινών βραβεύσεων, όπου ο Καρίμ Μπενζεμά κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα είπε τα εξής:

«Όταν η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε το βραβείο για τον καλύτερο σύλλογο, κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον και γελάσαμε», σχολίασε αρχικά ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, προσθέτοντας:

«Η Μάντσεστερ Σίτι καλύτερη ομάδα του 2022 και η Ρεάλ τρίτη, σύμφωνα με την ψηφοφορία στη Χρυσή Μπάλα; Δεν γνωρίζω καλά τα κριτήρια, όμως η καλύτερη ομάδα ήταν η Ρεάλ, η οποία κατέκτησε το Champions League. Το κάναμε μέσα από μικρές λεπτομέρειες. Το να συζητάμε για αυτό μου φαίνεται πως δείχνει ασέβεια απέναντι σε μία ομάδα που τα πήγε καλά την περασμένη χρονιά και η οποία κουράστηκε για να νικήσει αυτούς τους αντιπάλους. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι, με όλο το σεβασμό για αυτό το βραβείο, το σημαντικότερο το κατακτήσαμε τον περασμένο Μάιο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.