Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ζωντανή με Λέβα η Μπάρτσα, 4x4 για Μπάγερν και Νάπολι, 7αρα η Λίβερπουλ με ιστορικό Σαλάχ - Δείτε όλα τα γκολ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ζωντανή με Λέβα η Μπάρτσα, 4x4 για Μπάγερν και Νάπολι, 7αρα η Λίβερπουλ με ιστορικό Σαλάχ - Δείτε όλα τα γκολ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/10/2022 23:59
Η Μπαρτσελόνα με δύο γκολ του Λεβαντόφσκι στο τελευταίο δεκάλεπτο και τον Τερ Στέγκεν να κατεβάζει ρολά, έφερε ισοπαλία 3-3 με την Ίντερ στο «Καμπ Νου» και έμεινε ζωντανή για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά συνεχίζει να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Μπάγερν και Νάπολι έκαναν το 4x4 και «σφράγισαν» θέση στους «16», το ίδιο και η Μπριζ μετά το 0-0 με την Ατλέτικο στην Μαδρίτη. Από την άλλη, η Λίβερπουλ ξέσπασε στην Ρέιντζερς, την οποία διέλυσε με 7-1 στην Γκλασκώβη, με τον Σαλάχ να έρχεται από τον πάγκο και να πετυχαίνει το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην ιστορία της διοργάνωσης σε 6 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα.

1ος Όμιλος:


Η Νάπολι επικράτησε με 4-2 του Άγιαξ στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», έκανε το 4x4 και προκρίθηκε και μαθηματικά στους «16», ενώ η Λίβερπουλ ισοπέδωσε με 7-1 την Ρέιντζερς στην Γλασκόβη και έφτασε τους 9 βαθμούς, ξεφεύγοντας με +6 από τον 3ο Άγιαξ. Δείτε τι έγινε στα δύο παιχνίδια.

Λίβερπουλ - Ρέιντζερς

Η Λίβερπουλ με πρωταγωνιστές τους Φιρμίνο και Σαλάχ διέλυσε με 7-1 την Ρέιντζερς στην Γλασκόβη και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στους «16». Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι και το πλήρωσε, καθώς βρέθηκε πίσω στο 17’ από μακρινό συρτό σουτ του Άρφιλντ. Η απάντηση των «κόκκινων» ήταν άμεση, με τον Φιρμίνο να ισοφαρίζει με κεφαλιά στο 24’ μετά από χτύπημα κόρνερ του Τσιμίκα, ενώ ο Βραζιλιάνος άσος ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 55’ μετά από έξοχη ασίστ του Γκόμες. Από σκόρερ ο Φιρμίνο έγινε δημιουργός, δίνοντας ασίστ με τακουνάκι στον Νούνιες για το 3-1 στο 63’. Η συνέχεια άνηκε στον Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ σκοράροντας τρία γκολ σε 6 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα! Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο φινάλε ο Έλιοτ διαμορφώνοντας το τελικό 7-1.



Νάπολι – Άγιαξ

Η Νάπολι επικράτησε με 4-2 του Άγιαξ στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», έκανε το 4x4 στον όμιλο και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16». Οι Ιταλοί μπήκαν φουριόζοι στο ματς και προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με κεφαλιά του Λοθάνο έπειτα από έξοχο ένα-δύο με τον Ζιελίνσκι. Ο Αίαντας προσπάθησε να απαντήσει και στο 13’ έχασε τεράστια με τον Κούντος ο οποίος έκανε στραβοκλωτσιά απέναντι από τον Μέρετ, σπαταλώντας τεράστια ευκαιρία για το 1-1.

Η Νάπολι τιμώρησε τον αντίπαλο της κάνοντας το 2-0 στο 16’ με δυνατό τελείωμα του Ρασπαντόρι, όμως ο Άγιαξ κατάφερε να μειώσει στο 49’ με καρφωτή κεφαλιά του Κλάασεν μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι. Η Νάπολι δεν πτοήθηκε και στο 62’ έκανε το 3-1 με εύστοχο πέναλτι του Κβαρατσκέλια ο οποίος έφτασε τα 7 γκολ σε 13 παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις. Ο Λοθάνο σπατάλησε τετ-α-τετ για το 4-1 και στο 82’ ο Άγιαξ μείωσε σε 3-2 με εύστοχο πέναλτι του Μπεργκβάιν. Και πάλι όμως η Νάπολι είχε απάντηση, με τον Οσίμεν να διαμορφώνει το τελικό 4-2 στο 89’ «σφραγίζοντας» τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του.

2ος Όμιλος:


Η Μπριζ μετά το 3x3 στον όμιλο, απέσπασε ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Ατλέτικο και «σφράγισε» και μαθηματικά την πρόκριση για τους «16», όντας μόλις η 2η βελγική ομάδα που τα καταφέρνει μετά τη Γάνδη τη σεζόν 2015-16. Στην 2η θέση πέρασε η Πόρτο, η οποία νίκησε με 3-0 την Λεβερκούζεν στην «Μπάι Αρίνα» και έφτασε τους 6 βαθμούς, όντας στο +2 από τους Ισπανούς και στο +3 από τους Γερμανούς. Δείτε τι έγινε στα δύο παιχνίδια.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Κλαμπ Μπριζ

Η Κλαμπ Μπριζ απέσπασε ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, έφτασε τους 10 βαθμούς και «σφράγισε» την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης. Οι Βέλγοι είχαν τις δύο πρώτες στιγμές με τα άστοχα σουτ του Σόβα (4’) και Τζουτγκλά (10’) από καλή θέση, η συνέχεια όμως άνηκε στην Ατλέτικο.

Οι «ροχιμπλάνκος» δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον εξαιρετικό Μινιολέ, ο οποίος στο πρώτο μέρος είπε δύο φορές «όχι» σε προσπάθειες του Γκριεζμάν (14’, 26’) ενώ ενδιάμεσα ο Κορέα αστόχησε με κοντινό σουτ στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος ο Μινιολέ απέκρουσε άλλες δύο προσπάθειες του Γκριεζμάν (47’, 49’) και στη συνέχεια η Μπριζ απορρόφησε την πίεση έως ότου βρέθηκε με παίκτη λιγότερο στο 82’ λόγω της αποβολής του Σοβά. Η Ατλέτικο δεν το εκμεταλλεύτηκε, χάνοντας δύο τεράστιες ευκαιρίες στο φινάλε με ισάριθμα σουτ του Μοράτα από τη μικρή περιοχή και το τελικό 0-0 την βάζει σε περιπέτειες όσον αφορά την πρόκριση στα νοκ-άουτ.



Λεβερκούζεν - Πόρτο

Η Πόρτο κέρδισε ξανά την Λεβερκούζεν, αυτή τη φορά με 3-0 στην «Μπάι Αρίνα» και πέρασε στην 2η θέση με 6 βαθμούς. Οι «δράκοι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6’ με δυνατό σουτ του Γκαλένο και στο 16’ χρειάστηκαν τον γκολκίπερ τους Κόστα, ο οποίος μετά το ματς του «Ντραγκάο» έπιασε πέναλτι και στην Γερμανία, αποκρούοντας το χτύπημα του Ντεμιρμπάι. Η υπεροχή της Λεβερκούζεν δεν απέδωσε καρπούς, με τον Κόστα να λέει στοπ και σε κοντινό σουτ του Αντλί στο 49’ και η Πόρτο «κλείδωσε» το ματς μέσα σ’ έντεκλα λεπτά με δύο πέναλτι του Ταρεμί (53’, 64’).

3ος Όμιλος:


Η Μπάγερν κέρδισε με το άνετο 4-2 την Πλζεν εκτός και έφτασε τους 12 βαθμούς «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για τους «16», ενώ η Ίντερ μετά το 3-3 επί της Μπαρτσελόνα διατήρησε στο +3 τη μεταξύ τους διαφορά από την 2η θέση. Δείτε τι έγινε στα δύο παιχνίδια.

Μπαρτσελόνα - Ίντερ

Η Μπαρτσελόνα «φλέρταρε» από σήμερα με μαθηματικό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ο Λεβαντόφσκι με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (το 2ο στο 90+2’) ισοφάρισε σε 3-3 την Ίντερ στο «Καμπ Νου» και κράτησε ζωντανή την ομάδα του.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό από το ξεκίνημα. Η Μπαρτσελόνα «άγγιξε» πρώτη το γκολ στο 9’ με κεφαλιά του Λεβαντόφσκι που έδιωξε στη γραμμή ο Μχιταριάν, ενώ στο 17’ η Ίντερ απάντησε στις ευκαιρίες έχοντας δοκάρι με κοντινή προβολή του Τζέκο. Στο 25’ η Μπαρτσελόνα απείλησε ξανά με σουτ του Ντεμπελέ από το ημικύκλιο υποχρεώνοντας τον Ονάνα σε επέμβαση, ενώ δύο λεπτά μετά στην απέναντι εστία ο Τερ Στέγκεν νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ντάμφρις. Το γκολ ήρθε τελικά από τους Καταλανούς, όταν στο 40’ ο Ραφίνια έκανε γύρισμα στην περιοχή για τον Σέρτζι Ρομπέρτο, αυτός έπαιξε με τη μία στον Ντεμπελέ και ο τελευταίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Ίντερ δεν πτοήθηκε και έφερε τα πάνω κάτω στο δεύτερο μέρος. Στο 50’ ο Μπαρέλα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Πικέ και έσπρωξε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, ενώ στο 63’ ο Λαουτάρο «άδειασε» τον Γκαρθία και σκόραρε με τη βοήθεια του δοκαριού για το 2-1 υπέρ των «νερατζούρι». Με αυτό το σκορ η Μπαρτσελόνα έμενε και μαθηματικά εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η ομάδα του Τσάβι ανέβασε σημαντικά την απόδοση της, έφτιαξε φάσεις και ισοφάρισε στο 82’ με τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος σκόραρε με δόση τύχης αφού το σουτ του βρήκε στον Μπαστόνι και η μπάλα άλλαξε πορεία ξεγελώντας τον Ονάνα για το 2-2.

Οι Καταλανοί συνέχιζαν να πιέζουν ψάχνοντας 3ο γκολ αλλά στο 89’ η Ίντερ «χτύπησε» στην αντεπίθεση με τον Λαουτάρο, ο οποίος «σέρβιρε» το γκολ στον Γκόσενς για το 3-2 υπέρ των φιλοξενούμενων. Η Μπαρτσελόνα όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 90+2’ ισοφάρισε σε 3-3 με καρφωτή κεφαλιά του Λεβαντόφσκι. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού ο Τερ Στέγκεν στις καθυστερήσεις έσωσε τις την ομάδα του, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Ασλάνι στο 90+4’ προτού αποκρούσει σωτήρια και την κοντινή κεφαλιά του Γκόσενς δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.



Βικτόρια Πλζεν – Μπαγερν

Η Μπάγερν επικράτησε με 4-2 της Πλζεν στην Τσεχία, έκανε το 4x4 και προκρίθηκε από σήμερα στους «16», ενώ μετά το αποτέλεσμα του αγώνα στο «Καμπ Νου» είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά. Οι Βαυαροί «καθάρισαν» από πολύ νωρίς την υπόθεση νίκη πετυχαίνοντας και τέσσερα γκολ στο πρώτο 45λπετο. Μόλις στο 10’ ο Μανέ σκόραρε από κοντά μετά από όμορφη συνεργασία με τον Γκορέτσκα, ενώ στο 14’ οι φιλοξενούμενοι έκρυψαν τη μπάλα και ο Μίλερ την εμφάνισε στα δίχτυα για το 2-0. Έντεκα λεπτά μετά ο Γκορέτσκα μπήκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ με σουτ λίγο μέσα από την περιοχή, ενώ στο 34’ ο Γερμανός βρήκε ξανά δίχτυα με λόμπα για το 4-0.

Στην επανάληψη η ομάδα του Νάγκελσμαν άφησε το πόδι από το γκάζι και οι Τσέχοι το εκμεταλλεύτηκαν μειώνοντας με δύο όμορφα γκολ των Βικανόβα (62’) και Κλιμέντ (75’) για το τελικό σκορ.

4ος Όμιλος:


Η Τότεναμ κέρδισε με 3-2 την Άιντραχτ στο Λονδίνο και πέρασε στην κορυφή του ομίλου με 7 βαθμούς, έναν περισσότερο από Μαρσέιγ και Σπόρτινγκ και μόλις τρεις από τους ουραγούς Γερμανούς. Στο άλλο ματς, η Μαρσέιγ κέρδισε με 2-0 την Σπόρτινγκ στην Λισαβόνα και την έπιασε στην 2η θέση με 6 βαθμούς. Δείτε τι έγινε στα δύο παιχνίδια.

Τότεναμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Σ' ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο Λονδίνο, η Τότεναμ κέρδισε με 3-2 την Άιντραχτ και απέκτησε κεφάλι στον όμιλο. Η Άιντραχτ προηγήθηκε στο 14’ με τον Καμάντα έπειτα από λάθος του Ντάιερ στην άμυνα της Τότεναμ, η οποία όμως έβγαλε υποδειγματική αντίδραση και σκόραρε τρία γκολ ως το φινάλε του ημιχρόνου. Στο 20’ ο Σον έφυγε στην πλάτη της άμυνας και ισοφάρισε σε 1-1 ενώ στο 25’ ο Κέιν κέρδισε πέναλτι και το μετουσίωσε ο ίδιος σε γκολ για το 2-1. Στο 32’ ο Γιορίς απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Λίντστρεμ και τέσσερα λεπτά μετά ο Σον έκανε το 3-1 με τρομερό σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή. Τα «σπιρούνια» σπατάλησαν κλασσικές ευκαιρίες για ένα τέταρτο τέρμα και στο 60’ απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Τούτα. Παραδόξως η Άιντραχτ ήταν αυτή που κατάφερε να σκοράρει στη συνέχεια, μειώνοντας στο 87’ με τον Αλιντού, ενώ νωρίτερα ο Γιορίς είχε κάνει μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Λίντστρεμ. Στις καθυστερήσεις η Τότεναμ είχε ευκαιρία για τέταρτο γκολ αλλά ο Κέιν αστόχησε σε πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ. Το 4-2 δεν έγινε ποτέ και μάλιστα στο 90+5’ η Άιντραχτ απείλησε με μακρινό σουτ του Αλιντού για να «κλέψει» το βαθμό στο Λονδίνο.



Σπόρτινγκ - Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ πέρασε με το ξεκούραστο 2-0 από την έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έφτασε τους 6 βαθμούς στον όμιλο. Το ματς στράβωσε από νωρίς για τους γηπεδούχους, καθώς στο 16’ ο Εσγκάιο ανέτρεψε τον Αρίτ λίγο μέσα από την περιοχή και αποβλήθηκε ενώ παράλληλα έδωσε την ευκαιρία στον Γκεντουζί να σκοράρει με πέναλτι για το 1-0. Η Μαρσέιγ ανέλαβε την υπεροχή και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα έκανε δύο τα τέρματα της με τον Σάντσες έπειτα από εξαιρετική κυκλοφορία των Μασσαλών. Η Σπόρτινγκ όχι μόνο δεν κατάφερε να αντιδράσει αλλά στο 60’ έμεινε με εννέα λόγω αποβολής του Γκονσάλβες με δύο κίτρινες στην ίδια φάση. Η ομάδα του Τούντορ παίζοντας στο ρελαντί, είχε δοκάρι λίγο πριν το φινάλε για ένα τρίτο τέρμα, με το 2-0 όμως να μένει ως το τελευταίο σφύριγμα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις

Πόρτο - Μίλαν 2-2 (3-4 πεν.): Οι Ιταλοί προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του Youth League όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό! (video)
Πόρτο - Μίλαν 2-2 (3-4 πεν.): Οι Ιταλοί προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του Youth League όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό! (video)
2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Σίνα: «Ήθελα να πάρω τηλέφωνο τον Τζολάκη» (video)
Σίνα: «Ήθελα να πάρω τηλέφωνο τον Τζολάκη» (video)
4 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Μίτσελ: «Καθοριστικός ο αγώνας με την Καραμπάγκ, θα παίξει ο Πασχαλάκης» (video)
Μίτσελ: «Καθοριστικός ο αγώνας με την Καραμπάγκ, θα παίξει ο Πασχαλάκης» (video)
12/10/2022 17:18
Σουπερ Λιγκ 2: Σέντρα στις 6 Νοεμβρίου
Σουπερ Λιγκ 2: Σέντρα στις 6 Νοεμβρίου
12/10/2022 16:06
Γκουρμπάνοβ: «Το κίνητρο του Ολυμπιακού είναι υψηλό, μας υποχρέωσε σε πολλά λάθη στο Καραϊσκάκη»
Γκουρμπάνοβ: «Το κίνητρο του Ολυμπιακού είναι υψηλό, μας υποχρέωσε σε πολλά λάθη στο Καραϊσκάκη»
12/10/2022 15:44
Ολυμπιακός: Νέα σενάρια για πρόταση στον Λουιζάο τον Ιανουάριο
Ολυμπιακός: Νέα σενάρια για πρόταση στον Λουιζάο τον Ιανουάριο
12/10/2022 14:50
Ανρί και Βαλμπουενά κατά Εμπαπέ - «Να συμπεριφερθεί ως ενήλικας και ως ηγέτης»
Ανρί και Βαλμπουενά κατά Εμπαπέ - «Να συμπεριφερθεί ως ενήλικας και ως ηγέτης»
12/10/2022 14:12
Η ΕΠΟ τόνισε πως δεν αποδέχεται το μητρώο και πρότεινε λύση για την έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων
Η ΕΠΟ τόνισε πως δεν αποδέχεται το μητρώο και πρότεινε λύση για την έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων
12/10/2022 13:45
ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δεν διατίθενται προσκλήσεις για τα ματς στην OPAP Arena»
ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δεν διατίθενται προσκλήσεις για τα ματς στην OPAP Arena»
12/10/2022 13:19
Μαρινάκης κατά ΕΠΟ: «Δεν προτίθεμαι να συμπράξω σε αυτή την κωμωδία»
Μαρινάκης κατά ΕΠΟ: «Δεν προτίθεμαι να συμπράξω σε αυτή την κωμωδία»
12/10/2022 12:24
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την Παρί Σεν Ζερμέν στο Τσάμπιονς Λιγκ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για την Παρί Σεν Ζερμέν στο Τσάμπιονς Λιγκ
12/10/2022 00:43
Τσάμπιονς Λιγκ: Στους «16» η Σίτι,  «μπλε» βραδιά στο «Σαν Σίρο», «μπαμ» από την Μακάμπι  - Όλα τα γκολ της βραδιάς(video)
Τσάμπιονς Λιγκ: Στους «16» η Σίτι, «μπλε» βραδιά στο «Σαν Σίρο», «μπαμ» από την Μακάμπι - Όλα τα γκολ της βραδιάς(video)
12/10/2022 00:00
Περισσότερες ειδήσεις