Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε την Λυών ο Μπλαν: «Οι παίκτες θα εκπλαγούν επειδή θα υπάρχει πολύ δουλειά»

Ανέλαβε την Λυών ο Μπλαν: «Οι παίκτες θα εκπλαγούν επειδή θα υπάρχει πολύ δουλειά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/10/2022 18:44
Ο Λοράν Μπλαν είναι ο αντικαταστάτης του Πίτερ Μπος στον πάγκο της Λυών. Ο Γάλλος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2024 και στην επίσημη παρουσία του ενημέρωσε τους παίκτες ότι θα έχουν πολύ δουλειά από εδώ και στο εξής.

Η νέα γκέλα της Λυών κόντρα στην Τουλούζ (1-1) έφερε αλλαγή σκυτάλης στον πάγκο της ομάδας, με τον Λοράν Μπλαν να αντικαθιστά τον Πίτερ Μπος. Ο Γάλλος τεχνικός υπέγραψε έως το 2024 και το μεσημέρι της Δευτέρα (10/10) παρουσιάστηκε από τους «λιονέ».

Ο 56χρονος επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από μια εξαετία, αφού μετά την αποχώρηση του από την Παρί Σεν Ζερμέν το 2016 είχε δουλέψει μόνο μια διετία στον πάγκο της Αλ Ραγιάν στο Κατάρ. Στις δηλώσεις του ο Γάλλος προπονητής προειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές του ότι θα έχουν πολύ δουλειά ενώ ανακοίνωσε διπλές προπονήσεις.

Μεταξύ άλλων είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Γνώρισα το επιτελείο και μετά τους παίκτες. Οι παίκτες αισθάνονται την κατάσταση, γνωρίζουν ότι δεν συνάδει με τους στόχους. Ξέρουν ότι πρέπει να αποδώσουν καλύτερα. Τους έδωσα μια σύντομη αλλά αποφασιστική ομιλία.
Πρέπει να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους πριν τη διακοπή. Οι παίκτες το ξέρουν. Θα πρέπει να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση για να μπορέσουμε να πετύχουμε αποτελέσματα. Εναπόκειται σε εμάς να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εκπληρώσουμε αυτόν τον στόχο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Δεν είμαι ονειροπόλος, ξέρω ότι θα είναι περίπλοκο...

Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν καταφέρει να φέρουν ό,τι μπορούσαν να δώσει σε αυτή την ομάδα, ειδικά οι έμπειροι παίκτες. Στο χέρι τους είναι να ανεβάσουν τους πάντες. Είναι αυτοί που θα μας βγάλουν από αυτή την κατάσταση. θα στηριχτώ πάνω τους...

Το όραμα για το ποδόσφαιρο που έχω δεν έχει αλλάξει. Ελπίζω να μην είναι δύσκολο να το μεταδώσω στους παίκτες μου. Στην λυών δεν με ξέχασαν. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους.

Η πρώτη συνεδρία ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Έχω δει παίκτες να επηρεάζονται. Πρέπει να έχω επαφή με τους παίκτες. Θα κρίνω τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ομάδας και θα προσαρμοστούμε με το επιτελείο μου για να στήσουμε την ομάδα.

Θα είμαι στο χορτάρι κάθε μέρα, οι παίκτες θα εκπλαγούν επειδή θα υπάρχει πολύ δουλειά. Θα υπάρχουν διπλές προπονήσεις επειδή έχουμε πιο χαλαρό πρόγραμμα σε σχέση με τις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη.


Photo Credit: ol.fr

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.