Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ στην Μπράιτον: Αναγκάζεται να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο στα 24 του ο Μουέπου μετά από καρδιακή νόσο!

Σοκ στην Μπράιτον: Αναγκάζεται να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο στα 24 του ο Μουέπου μετά από καρδιακή νόσο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/10/2022 15:42
Η Μπράιτον ανακοίνωσε πως ο Ενόκ Μουέπου θα πρέπει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά από μια κληρονομική καρδιακή νόσο που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του.

Σοκ στην Μπράιτον και το αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Ενόκ Μουέπου αναγκάζεται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία μόλις 24 ετών αφότου διαγνώστηκε με κληρονομική καρδιακή νόσο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η κατάσταση του, η οποία μπορεί να επιδεινωθεί με την πάροδο του χρόνου, θα έθετε τον ποδοσφαιριστή σε εξαιρετικά υψηλό κίνδυνο να υποστεί ένα δυνητικά θανατηφόρο καρδιακό επεισόδιο, εάν συνέχιζε να παίζει ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο.

Ο Ενόκ αρρώστησέ ενώ βρίσκονταν σε πτήση για να ενσωματωθεί στην Εθνική Ζάμπιας τον Σεπτέμβριο και μετά από μια περίοδο σε νοσοκομείο στο Μάλι, επέστρεψε στο Μπράιτον για να υποβληθεί σε περαιτέρω καρδιακές εξετάσεις. Αυτές οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η ασθένειά του οφείλεται σε κληρονομική καρδιακή πάθηση, η οποία εκδηλώνεται αργότερα στη ζωή του ασθενούς και δεν ήταν προηγουμένως εμφανής στον τακτικό καρδιακό έλεγχο. Αυτό μπορεί να επιδεινωθεί με τον αθλητισμό, οπότε ο παίκτης έλαβε συμβουλές ότι η μόνη επιλογή, για χάρη της δικής του ασφάλειας, είναι να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Το μήνυμα του Μουέπου:

Ένα παιδί από μια μικρή πόλη της Ζάμπιας που λέγεται Τσαμπίσι έχει κάποια νέα να μοιραστεί. Στάθηκε δυνατά για να ακολουθήσει το όνειρο του να παίξει ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο και με τη χάρη του Θεού έζησε το όνειρο του παίζοντας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μερικά όνειρα παρόλα αυτά φτάνουν στο τέλος, επομένως με λύση σας ανακοινώνω ότι χρειάζεται να κρεμάσω τα παπούτσια μου εξαιτίας της ιατρικής συμβουλής που έλαβα. Αυτό παρόλα αυτά δεν είναι το τέλος της ενασχόλησης μου με το ποδόσφαιρο, στοχεύω να παραμείνω στο άθλημα σε κάποιο αξίωμα.

Θέλω να λάβω την ευκαιρία και να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστήριξαν στην ποδοσφαιρική μου πορεία, συμπεριλαμβανομένων τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, τον ατζέντη, την Ομοσπονδία της Ζάμπιας και όλες τις προηγούμενες ομάδες, συμπαίκτες και προπονητές και ιδιαίτερα όλους στην Μπράιτον.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.