Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίτσελ: «Για την νίκη κόντρα στην Καραμπάγκ όπως με Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Μίτσελ: «Για την νίκη κόντρα στην Καραμπάγκ όπως με Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/10/2022 17:55
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, εξέφρασε την πίστη του για νίκη επί της Καραμπάγκ στο αυρινό (6/10) ματς για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ παράλληλα μίλησε για την κατάσταση που βρήκε αναλαμβάνοντας την ομάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός, είπε πως βλε΄πει διάθεση και σοβαρότητα από τους παίκτες του, ενώ τόνισε πως η κάθε ευρωπαϊκή βραδιά έχει αξία και δίνει πρεστίζ, χωρίς να διστάσει να συγκρίνει την αναμέτρηση με τους Αζέρους με αυτές του παρελθόντος κιόντρα Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους.

Όσα δήλωσε ο Μίτσελ στην συνέντευξη Τύπου:

Για το εάν μπορεί ο Ολυμπιακός να νικήσει: «Θέλουμε και μπορούμε να κερδίσουμε αύριο. Έτσι θα συνεχίσουμε, έχουμε πρεστίζ στην Ευρώπη. Πρέπει να δείξουμε αυτήν την νοοτροπία. Τα προβλήματα δεν σταματάνε με τη νίκη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο προπονητής και ο σύλλογος πιστεύουμε ότι έγινε το πρώτο βήμα, πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθήσουμε».

Για τον Ουί Τζο: «Όλοι οι παίκτες της ευρωπαϊκής λίστας είναι διαθέσιμοι, θα το επιβεβαιώσουμε και με την προπόνηση. Όλοι έχουν επανέλθει από τους τραυματισμούς τους».

Για το επίπεδο δυσκολίας της αναμέτρησης με την Καραμπάγκ: «Αύριο θα είναι σαν να παίζουμε όπως όταν παίζαμε με Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο, θα είναι μια ίδια ευρωπαϊκή βραδιά. Δεν θα αλλάξει κάτι πάνω σε αυτό. Υπάρχει ο ίδιος σεβασμός για κάθε αντίπαλο. Η Καραμπάγκ παίζει χρόνια στην Ευρώπη και έχει τον ίδιο προπονητή τόσα χρόνια. Είμαι χαρούμενος που ο Χουάνγκ έκανε τη δήλωση ότι συνάντησε χαμογελαστούς παίκτες όταν επέστρεψε από την εθνική. Νομίζω ότι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές και οι… υπεύθυνοι είναι οι παίκτες. Υπάρχουν χαμόγελα προς το παρόν, όχι γέλιο. Πρέπει να δείξουν τις ικανότητές τους και γιατί είναι εδώ. Στην προπόνηση και στους αγώνες, καθώς έχουμε μεγάλο ρόστερ».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει συμπληρώσει 11 παιχνίδια χωρίς νίκη στην Ευρώπη: «Πολύ αρνητική ισορροπία αυτή, δεν πρέπει να σταθούμε όμως εκεί. Έχω συναντήσει σωστή συμπεριφορά και στάση από τους παίκτες στην προπόνηση. Αν με ρωτούσαμε πριν έρθω τι θα ήθελα να συναντήσω θα ήταν αυτά που βρήκα. Μπορούμε να κάνουμε κάτι για το μέλλον και όχι για το παρελθόν».

Για το αν θα έχει τη δυνατότητα να παίξει αύριο ο Βαλμπουενά και να συμπληρώσει 700 ματς:
«Έχω αποφασίσει για την ενδεκάδα. Ναι ο Ματιέ θα μπορούσε να γιορτάσει αύριο τα 700 παιχνίδια. Μπορούμε να παίξουμε με 16 ποδοσφαιριστές, όπως λέω και στους παίκτες μου. Κανείς δεν θα πίστευε ότι θα μπορούσε να είναι ο πρωταγωνιστής μας στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Μπήκε όμως και ήταν εξαιρετικός».
Μίτσελ: «Για την νίκη κόντρα στην Καραμπάγκ όπως με Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
Ο Ματιέ Βαλμπουενά, εκπροσωπώντας τους παίκτες, είπε για το πώς ο Μίτσελ αλλά και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας

«Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά, έχουμε αλλάξει ήδη δύο φορές προπονητή. Έχουμε άσχημα αποτελέσματα στην Ευρώπη. Την Κυριακή έγινε μία καινούργια αρχή. Ο Μίτσελ γνωρίζει πολλά εδώ, έχει εμπειρία και ξέρει τι σημαίνει αυτός ο μεγάλος σύλλογος. Μεταφέρει τις ιδέες του στους πιο έμπειρους, αλλά και στους νέους. Έχει όρεξη να μας μάθει πράγματα, αλλά εξαρτάται από τους ποδοσφαιριστές. Να δείξουμε πρόθεση για αλλαγή εικόνας, να δείξουμε ότι παίζουμε σε μία κορυφαία ομάδα, να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό. Να κάνουμε μία νέα αρχή, να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα. Να τα δώσουμε όλα, ακούγοντας τις οδηγίες του νέου προπονητή», τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι θα είναι το 700ο παιχνίδι της καριέρας του: «Το ποδόσφαιρο είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, είμαι ευτυχισμένος. Ξεκινάει μία καινούργια ιστορία με τον Μίτσελ, ο οποίος γνωρίζει καλά την ομάδα του. Είναι μεγάλος ο αριθμός και αύριο θα ήθελα να κερδίσουμε, είτε παίξω είτε όχι. Το θέλουμε πολύ, είμαστε ανυπόμονοι».

Στη συνέχεια ο Γάλλος μέσος αναφέρθηκε στην εικόνα στο ματς με τον Ατρόμητο, λέγοντας ότι «έγινε μία καλή αρχή, μπήκαμε και τα δώσαμε όλα. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε. Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, να δείξουμε ότι είμαστε εδώ, ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα», ενώ στάθηκε και στο κλείσιμο της θύρας 7 από την UEFA: «Δυστυχώς, η Θύρα 7 θα είναι κλειστή, αλλά θα είναι γεμάτο το υπόλοιπο γήπεδο. Να τους δείξουμε ότι κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.