Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλμέιδα: «Πήραμε ενέργεια από τον κόσμο, η ατμόσφαιρα μου θύμισε το Μονουμεντάλ» (video)

Αλμέιδα: «Πήραμε ενέργεια από τον κόσμο, η ατμόσφαιρα μου θύμισε το Μονουμεντάλ» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/10/2022 23:08
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της Ένωσης στην OPAP Arena στο ματς ιστορικό και νικηφόρο ματς με τον Ιωνικό.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης εξήρε την διάθεση και την σοβαρότητα των παικτών του, τονίζοντας πως έπαιξε μαζί τους και ο κόσμος, ενώ σύγκρινε την ατμόσφαιρα στο γήπεδο με αυτή που έχει ζήσει στο Μονουμεντάλ της Ρίβερ Πλέιτ.

Όσα είπε ο Αλμέιδα για:

Tο γεγονός ότι διαχειρίστηκε τα συναισθήματά της η ΑΕΚ: «Μιλήσαμε αρκετά σε σχέση με το παιχνίδι, αυτό που θέλαμε ήταν να απορροφήσουμε την ενέργεια του κόσμου. Η γιορτή ήταν για τον κόσμο και εμείς έπρεπε να παίξουμε για 90 λεπτά. Έπρεπε καταλάβουμε την αποστολή που είχαμε. Τα παιδιά ήταν εξαιρετικά και παίξαμε πολύ σοβαρά».

Tην ατμόσφαιρα: «Ήταν κάτι απίστευτο και καταπληκτικό. Υπάρχει μια τρομερή ενέργεια που μεταδίδεται. Νομίζω ότι σήμερα η ομάδα έπαιξε μαζί με τον κόσμο».

Tο αν η ατμόσφαιρα του θύμισε όσα έχει ζήσει στην Αργεντινή: «Είναι αλήθεια ότι στο Μονουμεντάλ έζησα παρόμοιες στιγμές. Είναι μεγάλες ομάδες, σε κάνουν να το νιώθεις αυτό. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να το δείξεις. Εγώ σήμερα αισθάνθηκα όπως όταν έπαιζα σε αυτά τα γήπεδα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.