Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βόλος: «Δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους ούτε φιλοξενούμενους αλλά ούτε και στους φιλάθλους μας»

Βόλος: «Δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους ούτε φιλοξενούμενους αλλά ούτε και στους φιλάθλους μας»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
27/9/2022 15:55
Ο Βόλος υποδέχεται την Κυριακή (2/10 19:30) τον Άρη και η ΠΑΕ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους φιλάθλους αλλά ούτε και στους δικούς τους.

Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν έτσι τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, δικαιούνται από ένα επιπλέον εισιτήριο η κάθε κάρτα, καθώς δεν θα εκδοθούν άλλα «χαρτάκια» για την αναμέτρηση.

Ο λόγος είναι η ασφάλεια των φιλάθλων καθώς πέρσι είχαν σημειωθεί επεισόδια αλλά και η εκκρεμοδικία που υπάρχει με την ΠΑΕ Άρης για τις περσινές ζημιές στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

»Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Αρη στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ΔΕΝ θα διατεθούν εισιτήρια ούτε στους φιλοξενούμενους φιλάθλους αλλά ούτε και στους φίλους της ομάδας μας.

Κι αυτό συμβαίνει, για λόγους ασφαλείας λόγω των εκτεταμένων επεισοδίων στον αγώνα της περσινής περιόδου με τον Αρη, καθώς επίσης και εξαιτίας της εκκρεμοδικίας με την ΠΑΕ Αρης για τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί της στο Πανθεσσαλικό στάδιο και για τα οποία δεν ανέλαβε την ευθύνη.

Ως εκ τούτου, στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου θα μπορούν να εισέρχονται ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα να προμηθευτούν και ένα επιπλέον ονομαστικό εισιτήριο στο οποίο θα αναγράφεται το ΑΜΚΑ και ο αριθμός ταυτότητας και με την απαραίτητη προϋπόθεση ο κάτοχος του να είναι κάτοικος Βόλου.

Παράλληλα θα λειτουργήσει η παιδική εξέδρα όπου θα φιλοξενηθούν μόνο παιδιά ηλικίας έως 13 χρόνων και τα οποία θα εισέρχονται δωρεάν.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να προμηθευτούν το ένα επιπλέον εισιτήριο από τα γραφεία της ΠΑΕ από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή 9.00 π.μ. – 5.00 μ.μ. και το Σάββατο 10.00 π.μ. – 3.00 μ.μ.

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου θα παραμείνουν κλειστά, ενώ δεν θα λειτουργήσει ούτε η έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων μέσω της VIVA»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.