Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Ματσάρα χωρίς νικητή το Αγγλία-Γερμανία, πήρε την πρωτιά η Ιταλία (video)

Nations League: Ματσάρα χωρίς νικητή το Αγγλία-Γερμανία, πήρε την πρωτιά η Ιταλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2022 23:52
Αγγλία και Γερμανία αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 σ’ ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο «Γουέμπλεϊ» ενώ την ίδια ώρα η Ιταλία πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ουγγαρίας και της πήρε το εισιτήριο για το Final-Four του Nations League.

Σ’ ένα παιχνίδι που αποτέλεσε το καλύτερο… ορεκτικό πριν την έναρξη του Μουντιάλ, Αγγλία και Γερμανία αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στο φινάλε του 3ου ομίλου της League A του Nations League. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα παιχνίδι αντάξιο των ονομάτων τους αλλά καμία δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη για λόγους γοήτρου, αφού το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Και τα πέντε γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μαγκουάιρ που αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο στις κερκίδες πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ήταν υπεύθυνος για το 0-1 των Γερμανών στο 52’ αφού έχασε τη μπάλα στην περιοχή και στη συνέχεια ανέτρεψε τον Μουσιάλα δίνοντας την ευκαιρία στον Γκιντογάν να σκοράρει από την άσπρη βούλα.
Το μομέντουμ άνηκε στους Γερμανούς, οι οποίοι στο 67’ έφυγαν υποδειγματικά στην αντεπίθεση και πέτυχαν δεύτερο γκολ με εκπληκτικό σουτ του Χάβερτς έξω από την περιοχή.

Κάπου εκεί η Αγγλία αφυπνίστηκε και κατάφερε να φέρει τα πάνω… κάτω. Τα «τρία λιοντάρια» ισοφάρισαν μέσα σ’ ένα τρίλεπτο το σκορ σε 2-2 με τα γκολ των Σο (72’) και Μάουντ (75’), ενώ ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 83’ με εύστοχο πέναλτι του Κέιν. Ωστόσο η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ αφού στο 87’ ο Χάβερτς εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Πόουπ και έσπρωξε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, εκμεταλλευόμενος το δώρο του Άγγλου γκολκίπερ. Το 3-3 ήταν το τελικό σκορ, το οποίο αφήνει την Γερμανία στην 3η θέση και την Αγγλία στην 4η, κάτι που σημαίνει ότι στη νέα έκδοση του Nations League θα αγωνίζεται στην League B.



Στο Final-Four η Ιταλία

Στο άλλο ματς του ομίλου το οποίο είχε χαρακτήρα τελικού για την πρώτη θέση στον όμιλο, η Ιταλία κέρδισε με 2-0 την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη και την προσπέρασε στην κορυφή του γκρουπ, «σφραγίζοντας» εισιτήριο για το Final-Four του Nations League.

Οι «ατζούρι» χρειάζονταν μόνο νίκη για να προσπεράσουν τους Ούγγρους και τα κατάφεραν με τα γκολ των Ρασπαντόρι (27’) και Ντιμάρκο (52’). Λίγο πριν το δεύτερο τέρμα των Ιταλών οι Ούγγροι είχαν τριπλή μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν αλλά ο Ντοναρούμα με δύο επεμβάσεις και ο Ντι Λορέντζο με καίριο μπλοκ στον Σομποσλάι, κράτησαν το μηδέν. Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και είχα ευκαιρίες για να επιστρέψουν στο ματς αλλά ο Ντοναρούμα έκανε σπουδαίο παιχνίδι και κράτησε το 2-0 έως το τελικό σφύριγμα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.