Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Βορείου Ιρλανδίας ζήτησε να επισκεφτεί την Λεωφόρο

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Βορείου Ιρλανδίας ζήτησε να επισκεφτεί την Λεωφόρο

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
26/9/2022 15:45
Την ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας ζήτησε να επισκεφτεί και το έκανε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Βορείου Ιρλανδίας που είναι στην Ελλάδα λόγω του αυριανού ματς με την Ελλάδα για το Nations League.

Έναν πολύ «εκλεκτό» καλεσμένο υποδέχθηκε το πρωί της Δευτέρας (26/9) το «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο λόγος για τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βορείου Ιρλανδίας, κ. Κόνραντ Κέρκγουντ, ο οποίος επισκέφθηκε το ιστορικό «σπίτι» του Παναθηναϊκού στη Λ. Αλεξάνδρας και ξεναγήθηκε από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» στους χώρους του.

Η εν λόγω επίσκεψη αποτέλεσε προσωπική επιθυμία του προέδρου της ομοσπονδίας της Β. Ιρλανδίας, ο οποίος ήθελε να δει από κοντά την έδρα του Παναθηναϊκού, λόγω του τριφυλλιού και του πράσινου χρώματος και το έπραξε επί τη ευκαιρία του ταξιδιού του στην Αθήνα, μαζί με την Εθνική Ομάδα της χώρας του για τον αυριανό (Τρίτη 27/9) αγώνα με την Ελλάδα στη Ριζούπολη, στην 6η αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Θυμίζουμε πως στο γήπεδο της Λεωφόρου είχε διεξαχθεί το ιστορικό ματς της Ελλάδας με την Βόρεια Ιρλανδία τον Οκτώβριο του 2003, όταν με το εύστοχο πέναλτι του Βασίλη Τσιάρτα «σφραγίστηκε» τότε η πρόκριση στο ακόμα πιο ιστορικό για την «γαλανόλευκη» Euro 2004.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.