Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούντγκρεν: «Ήξερα ότι θα με γαμ@@ στον Άρη, ήθελαν να με ξεφορτωθούν με κάθε κόστος»

Σούντγκρεν: «Ήξερα ότι θα με γαμ@@ στον Άρη, ήθελαν να με ξεφορτωθούν με κάθε κόστος»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/9/2022 18:03
Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας και έδωσε μία συνέντευξη σε ένα μέσο της χώρας μιλώντας για ένα περιστατικό που έζησε στον Άρη, κατηγορώντας ευθέως τους κίτρινους.

Συγκεκριμένα ο Σουηδός άσος μίλησε στην Aftonbladet για το περιστατικό που συνέβη μετά τη γέννηση της κόρης του στη Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο του 2021.

Οι «κίτρινοι» είχαν επιβάλλει τότε ένα πρόστιμο κοντά στις 20 χιλιάδες ευρώ στον Σούντγκρεν για την απόφαση του να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στο Ηράκλειο για τον αγώνα με τον ΟΦΗ καθώς λίγο νωρίτερα είχε γεννήσει η γυναίκα του.

«Ενημέρωσα τον σύλλογο ότι πηγαίνουμε στο νοσοκομείο για να "ξεκινήσει". Δεν υπήρξαν προβλήματα από τον σύλλογο, απλώς μου ζήτησαν να τους ενημερώσω όταν το παιδί θα γεννιόταν. Την επόμενη μέρα από αυτή που είχαμε μπει, στις 5 το απόγευμα, η κοπέλα μου αναγκάστηκε να κάνει επείγουσα καισαρική τομή και υπήρξαν κάποιες επιπλοκές, αλλά όλα πήγαν καλά στο τέλος.

Δύο ώρες αργότερα ενημέρωσα το κλαμπ ότι η κόρη μου γεννήθηκε. Τότε περιμένεις να ακούσεις "Συγχαρητήρια! Τώρα πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι". Αντ' αυτού ήταν "Συγχαρητήρια! Αύριο στις επτά η ώρα το αεροπλάνο φεύγει για Κρήτη. Πρέπει να παίξεις στον αγώνα". Ήμουν εντελώς μπερδεμένος και είπα ότι δεν μπορώ. Δεν έτρωγα και δεν έπινα σωστά πριν από έναν αγώνα γιατί ήμουν στο νοσοκομείο και το κορίτσι μου με χρειαζόταν. Ήταν ολομόναχη σε μια ξένη χώρα.

Μετά ακούστηκαν θυμωμένοι από το κλαμπ. "Εντάξει, μείνε σπίτι". Δύο μέρες αργότερα έλαβα ένα e-mail ότι μου είχε επιβληθεί πρόστιμο 200.000 SEK επειδή δεν εμφανίστηκα στον αγώνα. Ο ατζέντης μου και εγώ το αμφισβητήσαμε και δικαιωθήκαμε, οπότε δεν χρειάστηκε να πληρώσω ποτέ.

Εκεί (σσ. στη Μακάμπι Χάιφα) είναι ακριβώς το αντίθετο. Μου είχαν δώσει δύο εβδομάδες άδεια μετά τη γέννα»
, ανέφερε ο Σουηδός μπακ.

Όταν ρωτήθηκε για το τι σκέφτηκε όταν ο Άρης τον τιμώρησε με πρόστιμο, απάντησε: «Απλώς δείχνει πόσο άσχημα μου φέρθηκαν. Ήξερα ότι θα με γαμ@@. Ήθελαν να με ξεφορτωθούν με κάθε κόστος»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.