Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζακερόνι: «Η Ελλάδα δεν βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο αλλά δεν είναι αμελητέα ποσότητα»

Τζακερόνι: «Η Ελλάδα δεν βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο αλλά δεν είναι αμελητέα ποσότητα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2013 21:07
Ομάδα που δεν βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο αλλά δεν είναι αμελητέα ποσότητα χαρακτήρισε την Ελλάδα ο τεχνικός της Ιαπωνίας, Αλμπέρτο Τζακερόνι.

Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιαπωνίας τόνισε πως η κλήρωση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη για την ομάδα του, καθώς χαρακτήρισε αρκετά δυνατές ομάδες τις Κολομβία και Ακτή Ελεφαντοστού.
Ο ίδιος πρόσθεσε για την Ελλάδα, πως μπορεί να μην βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο αλλά δεν είναι αμελητέα ποσότητα:

«Έχουμε στον όμιλό μας μια πολύ δυνατή ομάδα από τη Λατινική Αμερική, που κάποιοι θεωρούν πως μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό και δεν έχει μεγάλες αδυναμίες, μια δυνατή αφρικανική ομάδα που είναι συνηθισμένη στη ζέστη και μία ευρωπαϊκή που μπορεί να μην είναι στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά έπαιξε εξαιρετικά στα μπαράζ απέναντι στη Ρουμανία και συνεπώς δεν είναι αμελητέα ποσότητα», δήλωσε.

Από την πλευρά του, ούτε ο τεχνικός της Κολομβίας, Χοσέ Πέκερμαν δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την κλήρωση:

«Είναι ένας ισορροπημένος όμιλος, που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον αντιμετωπίσουμε με χαλαρότητα. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα από την Ασία, μία από την Αφρική και μία από την Ευρώπη, με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα με πρώτο στόχο να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για πρόκριση στη δεύτερη φάση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.