Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρες για Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρες για Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2013 03:17
Με χατ-τρικ του Σίνζι Καγκάβα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε άνετα την νίκη με 4-0 απέναντι στην Νόριτς σε ένα παιχνίδι-προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη. Με 4-0 κέρδισε και η Λίβερπουλ, ενώ η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 απέναντι στη Γουέστ Μπρομ.

Με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να μην ξεκουράσει τους βασικούς του παίκτες, η Γιουνάιτεντ πήρε την νίκη απέναντι στην Νόριτς χωρίς να... ιδρώσει, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τα «καναρίνια», με τον Καγκάβα να ανοίγει το σκορ στο 45+1’, ενώ ο ίδιος με ακόμα δύο τέρματα στο 76’ και στο 87’, ύστερα από ισάριθμες ασίστ του Ρούνει, «σφράγισε» τη νίκη για τους γηπεδούχους. Τελικώς στο 90’ ο Ρούνει από δημιουργός, απέκτησε ρόλο εκτελεστή, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Πήρε... φωτιά ο Σουάρεζ!


Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρες για Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ
Τον… Καγκάβα φαίνεται ότι ζήλεψε ο Λουίς Σουάρεζ ο οποίος με προσωπικό χατ-τρικ, έδωσε την εκτός έδρας νίκη στη Λίβερπουλ με 4-0 απέναντι στην Γουίγκαν, «σκαρφαλώνοντας» παράλληλα στην πρώτη θέση των σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ με 21 τέρματα.

Πρωταγωνιστής ωστόσο ήταν και ο νεοφερμένος Κουτίνιο ο οποίος με δική του ασίστ, «σέρβιρε» το πρώτο γκολ στον Ντάουνινγκ ο οποίος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μόλις στο 2ο λεπτό, ενώ ο Βραζιλιάνος έδωσε νέα ασίστ στον Σουάρεζ ο οποίος έκανε το 2-0 στο 18’. Ο Ουρουγουανός είχε κέφια και φάνηκε καθώς στο 34’ έκανε το 3-0 και στο 49’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του για το τελικό σκορ των «κόκκινων».

Ξανά 3η η Τσέλσι


Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρες για Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ
Στις νίκες επέστρεψε η Τσέλσι η οποία κέρδισε με 1-0 την Γουέστ Μπρομ και πέρασε εκ νέου στην 3η θέση της βαθμολογίας έναντι της Τότεναμ η οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή την Άρσεναλ στο ντέρμπι του Β. Λονδίνου.

Οι «μπλε» πέτυχαν το νικητήριο γκολ με τον Ντεμπά Μπα στο 28’, ωστόσο δεν κατάφεραν να καθαρίσουν το παιχνίδι με κάποιο δεύτερο τέρμα και τελικώς καρδιοχτύπησαν στα τελευταία λεπτά, καθώς οι φιλοξενούμενοι έγιναν ιδιαίτερα απειλητικοί στο τέλος, με αποτέλεσμα να χρειάστηκαν οι επεμβάσεις του Τσεχ ώστε οι γηπεδούχοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Νίκη-ανάσας για ΚΠΡ, σκόραρε ξανά ο Μιραλάς


Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρες για Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ
Στα άλλα παιχνίδια, η ΚΠΡ πήρε νίκη-ανάσας επικρατώντας με 2-1 μέσα στο «Σεντ Μέρις» της Σαουθάμπτον, ενώ την νίκη πήρε και η Σουόνσι η οποία μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, κέρδισε με 1-0 τη Νιούκαστλ, η οποία από την άλλη στάθηκε αρκετά άτυχη καθώς είχε πολλές ευκαιρίες και δοκάρι με τον Καμπάιγ.

Τέλος, η Έβερτον πήρε εύκολα το «τρίποντο» χάρη στο 3-1 απέναντι στην Ρέντινγκ με τον Μιραλάς να βρίσκει ξανά δίχτυα, η Γουέστ Χαμ πήρε μεγάλη νίκη στην έδρα της Στόουκ με 1-0, ενώ Σάντερλαντ και Φούλαμ έμειναν ισόπαλες 2-2 με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν μετά το 0-2 των «κότατζερς».

Τα αποτελέσματα:


Σάββατο

Τσέλσι - Γουέστ Μπρομ 1-0

Έβερτον - Ρέντινγκ 3-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νόριτς 4-0

Σαουθάμπτον - ΚΠΡ 1-2

Στόουκ - Γουέστ Χαμ 0-1

Σάντερλαντ - Φούλαμ 2-2

Σουόνσι - Νιούκαστλ 1-0

Γουίγκαν - Λίβερπουλ 0-4

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.