Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπερλουσκόνι: «Θα δίνω συμβουλές στον προπονητή της Μόντσα όπως έκανα με όλους στη Μίλαν»

Μπερλουσκόνι: «Θα δίνω συμβουλές στον προπονητή της Μόντσα όπως έκανα με όλους στη Μίλαν»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
20/9/2022 15:41
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει επιστρέψει στην πολιτική σκηνή της Ιταλίας αλλά παράλληλα επέστρεψε και στην αθλητική, καθώς είναι πρόεδρος της Μόντσα, με την ομάδα να προβιβάζεται στη Σέριε Α για πρώτη φορά σε 110 χρόνια ιστορίας.

Ο 85χρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και πρώην διοικητικός ηγέτης της Μίλαν -την οποία οδήγησε σε πολύ μεγάλες επιτυχίες εντός αλλά και κυρίως εκτός συνόρων- προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Αρχικά δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι η άνοδος της Μόντσα στη Σέριε Α του έδωσε μεγαλύτερη χαρά από ένα κερδισμένο Τσάμπιονς Λιγκ.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Να πάω τη Μόντσα στη Serie A 110 χρόνια αργότερα μου έδωσε περισσότερη χαρά από το να κερδίσω το Champions League».

Στη συνέχεια όμως προχώρησε σε αποκαλύψεις τονίζοντας ότι θα επέμβει στο έργο του προπονητή της ομάδας, κάτι που είχε κάνει και στο παρελθόν με όλους τους τεχνικούς της Μίλαν:

«Θα επέμβω στις τακτικές επιλογές της Μόντσα, δίνοντας συμβουλές. Το έκανα με όλους τους προπονητές μου στη Μίλαν. Ο Παλαντίνο είναι ένας προπονητής που γνωρίζω καλά από τη δουλειά του στις χαμηλότερες κατηγορίες με τη Μόντσα και αποφασίσαμε μαζί με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, να δώσουμε την ομάδα στα χέρια του γιατί το αξίζει πραγματικά. Έχω δείξει ότι στο ποδόσφαιρο ξέρω πώς να πετυχαίνω τους στόχους που έχω θέσει».

Όπως είναι λογικό οι δηλώσεις του έχουν κάνει το γύρο του κόσμου και θα είχε ενδιαφέρον η άποψη των προπονητών της Μίλαν οι οποίοι είχαν συνεργαστεί μαζί του!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.