Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κορμπεράν: «Το πιο όμορφο να παίζεις σε δύο διοργανώσεις και να είσαι ανταγωνιστικός» (video)

Κορμπεράν: «Το πιο όμορφο να παίζεις σε δύο διοργανώσεις και να είσαι ανταγωνιστικός» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
14/9/2022 17:09
Ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ (15/9, 19.45), στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ισπανός προπονητής ξεκαθάρισε ότι δεν υπολογίζει γι' αυτήν την αναμέτρηση τον Ματιέ Βαλμπουενά και τον Χουάνγκ Ιν-Μπόμ.

Παράλληλα υποστήριξε ότι ο στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να παίζουν καλά σε ολόκληρο το παιχνίδι και να μην υπάρχουν αυξομειώσεις στην απόδοσή τους, ενώ εστίασε και στη σημασία της συμμετοχής σε δύο διαφορετικές διοργανώσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ενδεκάδα και τον Χουάνγκ Ι-Μπομ

«Ο Ιν-Μπομ συνεχίζει την αποθεραπεία του για την επιστροφή και όλα δείχνουν δεν θα είναι έτοιμος για αύριο. Έχω αποφασίσει για την ενδεκάδα».

Για το στοιχείο της Φράιμπουργκ που τον προβληματίζει:

«Κοιτάζω με ποιο τρόπο θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να αντιμετωπίζουμε την Φράιμπουργκ και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Το αυριανό παιχνίδι είναι πάρα πολύ απαιτητικό, απαιτεί από τον κάθε παίκτη το υψηλότερο επίπεδο συγκέντρωσης για να είμαστε ανταγωνιστικοί όσο εκείνοι. Αυτό είναι το κίνητρο κάθε παίκτη, να ξέρει ότι θα αντιμετωπίζει πάντα απαιτητικά παιχνίδια και απαιτητικούς αντιπάλους. Έτσι δίνει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του".».

Για την καλύτερη είσοδο του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο:«Νομίζω πως σε κάθε ματς έχουμε ξεκινήσει καλά, όπως στο δεύτερο ματς με τον Απόλλωνα. Όμως σε κάποια ματς στη συνέχεια σβήνει κάπως η ένταση που έχουμε. Υπάρχει ένας προπονητής που λέει ότι τα πρώτα 90 λεπτά ενός αγώνα είναι πάρα πολύ σημαντικά και συμφωνώ με αυτόν τον προπονητή. Επομένως αυτός είναι ο στόχος, αν μπεις καλά στο ματς θα πρέπει να το συνεχίσεις, αν μπεις άσχημα θα πρέπει να παίζεις για να βελτιωθείς. Αυτός είναι ο στόχος, αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε"».

Για τον Βαλμπουενά και τους μυϊκούς τραυματισμούς:

«Ο Βαλμπουενά δεν θα είναι διαθέσιμος αύριο γιατί έχει έναν μυϊκό τραυματισμό που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί. Είναι αλήθεια πως όταν ήρθα στην ομάδα υπήρχαν προβλήματα μυϊκών τραυματισμών που τις τελευταίες εβδομάδες προσπαθήσαμε να μειώσουμε, Είναι σαφές πως η περίοδο της προετοιμασίας είναι σημαντική και επηρεάζει την αγωνιστική σεζόν. Έτσι, μπορώ να ασχοληθώ μόνο με πράγματα που μπορώ να ελέγξω. Ευτυχώς καταφέραμε να μειώσουμε τους μυϊκούς τραυματισμούς, κάτι που είναι σημαντικό. Είναι τελείως διαφορετικό όταν έχεις μία εβδομάδα με μία μόνο υποχρέωση και όταν έχεις δύο αγωνιστικές υποχρεώσεις σε μία εβδομάδα. Το πιο όμορφο και απαιτητικό είναι να έχουμε παιχνίδια σε δύο διοργανώσεις, αυτό θέλουμε και προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί"».

Για τον Ελ Αραμπί και την εξαιρετική του παράδοση κόντρα σε γερμανικές ομάδες:

«Την ερώτηση θα την απαντήσω αύριο όταν θα δείτε την ενδεκάδα. Αν έχει αυτή την παράδοση ο Ελ Αραμπί αυτό είναι πολύ καλό γιατί είτε παίξει βασικός είτε μπει αλλαγή έχει πιθανότητες να σκοράρει. Η επιθυμία μας είναι να διατηρούμε τις θετικές παραδόσεις και να διορθώνουμε τις αρνητικές"».

Για το σύστημα κι αν θα παίξει ξανά με τρεις κεντρικούς αμυντικούς όπως με τη Ναντ:

«Είτε ξεκινάμε με τρεις, είτε με τέσσερις, είναι δύο συστήματα που χρησιμοποιώ και που οι παίκτες έχουν προσαρμοστεί σε αυτά. Το κριτήριο είναι η κατάσταση των παικτών μας και φυσικά ο αντίπαλος, για να δούμε με ποιο από τα δύο συστήματα θα τον βλάψουμε περισσότερο».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.