Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Και τώρα... φιέστα

Σούπερ Λιγκ: Και τώρα... φιέστα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2013 22:35
Ένας εντυπωσιακός Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και πλέον από αύριο μπορεί να κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο σε περίπτωση που ΠΑΟΚ και Αστέρας χάσουν βαθμούς στα δικά τους παιχνίδια.

Πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Ραφίκ Τζεμπούρ ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (7’, 78’) ενώ οι Βλαχοδήμος (69’) και Παπάζογλου (86’) πέτυχαν τα υπόλοιπα δύο τέρματα του αγώνα. Να σημειωθεί ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επέστρεψε στην ενδεκάδα των πρωταθλητών μετά από δέκα μήνες.

Το ματς:


Δεν άργησε πολύ για να πάρει κεφάλι στο σκορ ο Ολυμπιακός, καθώς ο Τζεμπούρ μόλις στο 7’ κέρδισε τον Αγριμάκη με κεφαλιά, ύστερα από ασίστ του Αμπντούν κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εντυπωσιακοί και είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ είπε όχι στις προσπάθειες των Μασάντο και Αμπντούν.

Έτσι οι Κρητικοί κατάφεραν να ισορροπήσουν την εικόνα του αγώνα μετά το πρώτο 20λεπτό, με τους Περογαμβράκη και Λαμπρόπουλο να απειλούν την εστία του Μέγιερι χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος μάλιστα οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι καθώς ο Πετράκης προχώρησε σε δύο αναγκάστηκες αλλαγές. Από την άλλη η κίνηση του Μίτσελ να περάσει τον Μανιάτη αντί του Μασάντο στο 67’ αποδείχθηκε... κίνηση ματ για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πήρε ξανά μπρος και μετά από δύο λεπτά κατάφερε να διπλασιάσει το προβάδισμα του με κεφαλιά του Βλαχοδήμου.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχιζαν να είναι πιεστικοί και τελικώς ο Τζεμπούρ νίκησε τον Αγριμάκη σε φάση διαρκείας στο 78’ για το 3-0, φτάνοντας παράλληλα τα 20 γκολ στη Σούπερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν ότι μπορούσαν να αντιδράσουν και το πλήρωσαν με 4ο γκολ το οποίο πέτυχε ο Παπάζογλου στο 86’ σε κενή εστία καθώς ο Αγριμάκης ήταν εκτός θέσης.

Στην συνέχεια με εξαίρεση ένα σουτ του Κουτσιανικούλη, δεν σημειώθηκε άλλη μεγάλη ευκαιρία, με τον Ολυμπιακό να παίρνει άνετα την νίκη και πλέον έχει στο μυαλό του μόνο τη... φιέστα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.