Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Νότιγχαμ έκανε νέο βρετανικό ρεκόρ σε αριθμό μεταγραφών!

Η Νότιγχαμ έκανε νέο βρετανικό ρεκόρ σε αριθμό μεταγραφών!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2022 03:44
Η Νότιγχαμ Φόρεστ έσπασε το βρετανικό ρεκόρ για τις περισσότερες μεταγραφές σε μία μεταγραφική περίοδο αποκτώντας 21 ποδοσφαιριστές μέσα στο καλοκαίρι!

Σε τρεις μεταγραφές προχώρησε η Νότιγχαμ Φόρεστ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ανακοινώνοντας την απόκτηση των αμυντικών Γουίλι Μπολί (Γουλβς), Λόικ Μπαντέ (Ρεν) και του εξτρέμ Τζος Μπόουλερ (Μπλάκπουλ), ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό.

Οι «κόκκινοι» βρέθηκαν μια «ανάσα» και από την απόκτηση του Μίτσι Μπατσουαγί από την Τσέλσι αλλά εν τέλει η μεταγραφή δεν προχώρησε με αγγλικά Μέσα να αναφέρουν ότι δεν στάλθηκαν εγκαίρως τα απαραίτητα έγγραφα.

Έτσι η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, λίγους μήνες μετά την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ, έφτασε τις 21 μεταγραφές μέσα στο καλοκαίρι, κάνοντας νέο βρετανικό ρεκόρ σε μία μεταγραφική περίοδο! Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχαν από κοινού δύο σκωτσέζικες, η Λίβινγκστον το καλοκαίρι του 2001 και η Νταντί Γιουνάιτεντ το 2000 με 19 υπογραφές, σύμφωνα με την ποδοσφαιρική ιστοσελίδα Transfermarkt. Το αγγλικό ρεκόρ κατείχε προηγουμένως η Κρίσταλ Πάλας το καλοκαίρι του 2013, με 17 υπογραφές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.