Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ένοπλη επίθεση στα γραφεία της τουρκικής ομοσπονδίας - Σφαίρα πέρασε «ξυστά» από τον Αλτιντόπ!

Ένοπλη επίθεση στα γραφεία της τουρκικής ομοσπονδίας - Σφαίρα πέρασε «ξυστά» από τον Αλτιντόπ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/9/2022 21:38
Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε στο κτίριο της Τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη Ρίβα, με τους δράστες να ρίχνουν επτά σφαίρες και μία εξ αυτών να περνάει «ξυστά» από το κεφάλι του παλαίμαχου Χαμίτ Αλτιντόπ, ο οποίος πλέον είναι μέλος του Δ.Σ.

Παραλίγο τραγωδία στην Τουρκία! Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της τουρκικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δράστες άνοιξαν πυρ στην αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά Μέσα, επτά σφαίρες χτύπησαν το χτίριο ενώ μία εξ αυτών πέρασε «ξυστά» από το κεφάλι του Χαμίτ Αλτιντόπ. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Ο παλαίμαχος Τούρκος άσος μιλώντας στην Milliyet μετά την επίθεση τόνισε: «Μόλις ακούσαμε τους πυροβολισμούς, πέσαμε στο έδαφος. Οι φίλοι στο διοικητικό συμβούλιο νόμιζαν ότι τραυματίστηκα. Είχαμε ελεημοσύνη, ελπίζω να βρεθούν οι δράστες όσο το δυνατόν συντομότερό».

Αναφέρθηκε ότι οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με όχημα, ενώ οι δυνάμεις ασφαλείας που έφτασαν στο σημείο εξέταζαν όλες τις κάμερες στη Ρίβα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.