Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Αθήνα ο Μπιέλ: «Μόνο στο άκουσμα του Ολυμπιακού ήταν εύκολο για μένα να αποφασίσω να έρθω» (video)

Στην Αθήνα ο Μπιέλ: «Μόνο στο άκουσμα του Ολυμπιακού ήταν εύκολο για μένα να αποφασίσω να έρθω» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/9/2022 02:05
Ο Πεπ Μπιέλ έφτασε στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ενώ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα.

Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου ο Ολυμπιακός να ανακοινώσει την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης (31/8) και τις επόμενες ώρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους».

Ο 25χρονος άσος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο αναφέροντας: «Είμαι χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο κόσμος. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να παίζω για να του το ανταποδώσω. Μόνο στο άκουσμα του ονόματος του Ολυμπιακού ήταν εύκολο για μένα να πάρω την απόφαση να έρθω. Μίλησα και με τους ατζέντηδές μου και έκαναν αυτό που έπρεπε. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Έπαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο το όνομα του Ολυμπιακού».

Ο Μπιέλ θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή που σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ Φαμπρίτσιο Ρομάνο αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή σεζόν με 6 γκολ και 3 ασίστ σε 9 παιχνίδια με τη φανέλα της Κοπεγχάγης και είναι έτοιμος να ενισχύσει άμεσα τους Πειραιώτες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.