Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους η Κοπεγχάγη του Ζέκα, άφησε εκτός την Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα-Σιώπη (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Στους ομίλους η Κοπεγχάγη του Ζέκα, άφησε εκτός την Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα-Σιώπη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2022 00:03
Ο Κάρλος Ζέκα αναδείχθηκε νικητής στην ελληνική μονομαχία με τους Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη. Η Κοπεγχάγη κράτησε το 0-0 με την Τραμπζονσπόρ στην Τραπεζούντα και έχοντας προίκα το 2-1 του πρώτου αγώνα, προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Τράμπζονσπόρ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε 2-3 καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ, με κορυφαία το χαμένο τετ-α-τετ του Τζανίνι στο 6ο λεπτό. Η Κοπεγχάγη ισορρόπησε σταδιακά και στο φινάλε του ημιχρόνου είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει αυτή το προβάδισμα. Στο 38’ το σουτ του Μπιέλ από το ημικύκλιο πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ δύο λεπτά μετά ο Λέραγκερ έκανε την κοντινή προβολή αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον Τσακίρ.

Στο δεύτερο μέρος η Κοπεγχάγη θωράκισε τα μετόπισθεν και μπλόκαρε την επιθετική λειτουργία των γηπεδούχων. Οι πρωταθλητές Τουρκίας είχαν πάντως τις στιγμές τους, στο 68’ ο Κορνέλιους ξεμαρκαρίστηκε αλλά δεν μπόρεσε να βρει εστία με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ στο 75’ ο γκολκίπερ των Δανών, Ράιαν απέκρουσε την κεφαλιά του Ντένσβιλ. Στο τελευταίο κομμάτι στο ματς πέρασε και ο ανέτοιμος Μπακασέτας, ο οποίος προέρχονταν από τραυματισμό αλλά λίγο έλειψε να μετατραπεί σε ήρωα, έχοντας δύο καλά μακρινά σουτ (85’, 90’) που πέρασαν λίγο άουτ.

Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και η Κοπεγχάγη εξασφάλισε θέση στους χρυσοφόρους ομίλους, ενώ η Τραμπζονσπόρ θα συνεχίσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.