Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

O Ολυμπιακός θέλει Γκονζάλεθ για το κέντρο της άμυνας και «τσεκάρει» Μπαλντέ για την επίθεση

O Ολυμπιακός θέλει Γκονζάλεθ για το κέντρο της άμυνας και «τσεκάρει» Μπαλντέ για την επίθεση

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
14/8/2022 15:22
Τον Αλβάρο Γκονζάλεθ, που έμεινε ελεύθερος από την Μαρσέιγ φέρεται πως έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός για την θέση του στόπερ, ενώ απασχολεί ο Κεϊτά Μπαλντέ ανάμεσα σε άλλες περιπτώσεις για την θέση του επιθετικού.

Ο έμπειρος Ισπανός στόπερ, που το όνομά του «έπαιξε» και για την ΑΕΚ, απασχολεί τον Ολυμπιακό που ψάχνει παίκτη για το κέντρο της άμυνάς του, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως υπάρχουν ήδη επαφές με τον παίκτη, για τον οποίο ωστόσο ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες, όπως η Βαλένθια και η Μονπελιέ.

Από εκεί και πέρα σίγουρα οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν έναν επιθετικό, αλλά σίγουρα αυτός δεν θα είναι ο Χουάνγκ Ούι-Τζο της Μπορντό, αφού υπήρξε διάψευση αναφορικά με δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για απόκτηση του παίκτη από την Νότιγχαμ και κατόπιν δανεισμό του στον Ολυμπιακό.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζεται «ζεστά» είναι αυτή του Κεϊτά Μπαλντέ. Ο 27χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Κάλιαρι και έχει περάσει στο παρελθόν από τις Λάτσιο, Μονακό, Ίντερ και Σαμπντόρια, έχοντας να επιδείξει συνολικά 78 γκολ και 43 ασίστ σε 299 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο, συν έξι και τρεις αντίστοιχα σε 39 αγώνες με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.