Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ιστορική «συντριβή» της Γιουνάιτεντ από την Μπρέντφορντ - «Πετούν» Άρσεναλ και Σίτι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Ιστορική «συντριβή» της Γιουνάιτεντ από την Μπρέντφορντ - «Πετούν» Άρσεναλ και Σίτι (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
13/8/2022 21:30
Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ συνέχισαν με ευρείες νίκες επί των Μπόρνμουθ και Λέστερ αντίστοιχα εντός έδρας στην 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε ιστορική συντριβή στην έδρα της Μπρέντφορντ.

Όχι μόνο δεν αντέδρασε, αλλά υπέστη βαριά ήττα με 4-0 από την Μπρέντφορντ και μοιάζει στα... χειρότερά της η Γιουνάιτεντ. Ο Ντα Σίλβα άνοιξε το σκορ στο 10′ και οι Γένσεν, Μι και Μπεμπό ανέβασαν το δείκτη του σκορ σε δυσθεώρητα επίπεδα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ταπεινώνοντας τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι δεν αντέδρασαν ποτέ και έτσι έχουν μηδέν βαθμούς μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, με την εικόνα τους να είναι θλιβερή και τον Τεν Χάαγκ να αισθάνεται μεγάλη πίεση με το... καλημέρα.

Από εκεί και πέρα το «2 στα 2» σημείωσαν Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ και μάλιστα με «τεσσάρες». Οι πρωταθλητές επικράτησαν εύκολα της Μπόρνμουθ με 4-0 (το σκορ ήταν 3-0 στο 37΄) ενώ οι «κανονιέρηδες» έκαμψαν την αντίσταση της Λέστερ, την οποία νίκησαν με 4-2, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζεσούς που σημείωσε δύο τέρματα.

Στο Σαουθάμπτον η τοπική ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τη Λιντς χάρη σε δύο τέρματα του Ροντρίγκο, αλλά τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάρει τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, ισόπαλες χωρίς τέρματα έληξαν οι αναμετρήσεις της Μπράιτον με τη Νιούκαστλ και της Γουλβς με τη Φούλαμ, όπου ο Μίτροβιτς ήταν ο μοιραίος αφού νικήθηκε από τον Ζοσέ Σα σε εκτέλεση πέναλτι.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.