Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενδιαφέρον Ίντερ για Μαυρία

Ενδιαφέρον Ίντερ για Μαυρία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2013 14:05
Τον Χάρη Μαυρία φέρεται ότι έχει βάλει στόχο η Ίντερ, σύμφωνα με τη «Gazzetta dello Sport, ενώ το ενδιαφέρον επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Έλληνα άσου σε δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο.

Συγκεκριμένα, η «Gazzetta dello Sport» αναφέρει ότι οι «νερατζούρι» ψάχνουν έναν ακραίο επιθετικό και ο Έλληνας άσος «αρέσει και έχει πολύ καλά στοιχεία» όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ όπως είχε γίνει γνωστό, άνθρωπος της ομάδας αναμένεται να τον παρακολουθήσει στενά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Από την άλλη το ενδιαφέρον για τον Μαυρία επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του παίκτη, Πάρις Χουντελίδης, μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα:

«Κάποιοι ιταλικοί σύλλογοι έχουν ζητήσει πληροφορίες για τον Χάρη Μαυρία και ανάμεσά τους βρίσκεται η Ίντερ, χωρίς όμως να έχει καταθέσει πρόταση. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχουν ομάδες από Ελλάδα, Γερμανία και Ιταλία που κοιτάζουν τον παίκτη, αλλά τώρα είναι πολύ νωρίς να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς δεν υπάρχουν επίσημες προσφορές. Ωστόσο η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες δύο ή τρεις εβδομάδες»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.