Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πρεμιέρα με εντός έδρας ήττα για την Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Πρεμιέρα με εντός έδρας ήττα για την Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2022 17:59
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασε τις περσινές παθογένειες στην πρεμιέρα της στην Πρέμιερ Λιγκ και γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Μπράιτον στο ντεμπούτο του Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της. Και τα δύο γκολ ο Γκρος (30’, 39’) για τους «γλάρους» που πανηγύρισαν νίκη στο «Όλντ Τράφορντ» για πρώτη φορά στην ιστορία τους, μείωσαν με αυτογκόλ του ΜακΆλιστερ (68’) οι γηπεδούχοι, που απογοήτευσαν με την εικόνα τους.

Νέα σεζόν, ίδια παλιά Γιουνάιτεντ! Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν με το αριστερό στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Μπράιτον στο «Όλντ Τράφορντ». Οι «γλάροι», τρεις μήνες μετά την εμφατική εντός έδρας νίκη με 4-0 επί των «κόκκινων διαβόλων», πήραν την παρθενική νίκη της ιστορίας τους στο «Θέατρο των Ονείρων» και έδειξαν στον Έρικ Τεν Χαγκ ότι έχει πολύ δουλειά μπροστά του.

Ο Ολλανδός τεχνικός άφησε στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά το μεγάλο πρόβλημα της Γιουνάιτεντ ήταν στο κέντρο, όπου το δίδυμο ΜακΤόμινεϊ-Φρεντ ήταν δισλειτουργικό. Η Μπράιτον τιμώρησα τη νωχελικότητα των γηπεδούχων και πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα εννέα λεπτών και τα δύο με τον Γκρος, ο οποίος έφτασε τα έξι απέναντι στην Γιουνάιτεντ. Ο Γερμανός άνοιξε το σκορ στο 30’ μετά από ωραία ασίστ του Γουέλμπεκ ενώ εννέα λεπτά έστειλε ξανά τη μπάλα στα δίχτυα παίρνοντας το ριμπάουντ από την επέμβαση του Ντε Χέα στο σουτ του Μαρς.

Η Γιουνάιτεντ βελτίωσε την εικόνα της στο δεύτερο μέρος και μείωσε στο 69’ με αυτογκόλ του ΜακΆλιστερ μετά από φάση διαρκείας που ελέγχθηκε μέσω VAR για χέρι και οφσάιντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πίεσαν αρκετά στα εναπομείναντα λεπτά αλλά μεγάλη φάση δεν έφτιαξαν και η Μπράιτον έφυγε με «διπλό» από το «Όλντ Τράφορντ» για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Στο άλλο παιχνίδι, Λέστερ και Μπρέντφορντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ», με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το μεγάλο comeback. Οι «αλεπούδες» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Καστάν (33’) και Ντιούσμπερι-Χολ (46’) αλλά οι «μέλισσες» κατάφεραν να πάρουν το βαθμό ισοφαρίζοντας σε 2-2 με τους Τόνι (62’) και Ντασίλβα (86’).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.