Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Δεν ήμαστε έτοιμοι για τα ματς με την Λέφσκι, κόστισαν τα λάθη όχι οι αποβολές»

Λουτσέσκου: «Δεν ήμαστε έτοιμοι για τα ματς με την Λέφσκι, κόστισαν τα λάθη όχι οι αποβολές»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
29/7/2022 00:09
Την ευθύνη για τον αποκλεισμό ανέλαβε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά τον αποκλεισμό από την Λέφσκι Σόφιας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά πως οι «ασπρόμαυροι» δεν αποκλείστηκαν επειδή δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων στη ρεβάνς, αλλά διότι δεν ήτνα γενικώς έτοιμοι για αυτά τα δύο ματς.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου:

Για το τι πήγε λάθος στο δεύτερο παιχνίδι: «Δεν έκρινε αυτή η εβδομάδα το αποτέλεσμα. Δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτά τα δύο παιχνίδια, είμαστε μακριά από έτοιμοι. Είναι συνέπεια αυτής της κατάστασης. Κάναμε εύκολα λάθη και τιμωρηθήκαμε. Είχαμε πολλά προβλήματα, πολλές αλλαγές αυτό το καλοκαίρι, τους τραυματισμούς, καθυστερήσεις παικτών, παίκτες που δεν έκαναν όλη την προετοιμασία... Όταν αποφασίζεις να κάνεις τόσες αλλαγές, μπορεί να υπάρχουν τέτοια προβλήματα, όπως ένας αποκλεισμός. Ένα σπίτι δεν χτίζεται σε μια μέρα. Έχουμε να διαχειριστούμε συναισθήματα και μια τέτοια κατάσταση, πρέπει να προετοιμαστούμε για τους επόμενους στόχους».

Για το αν πήρε κάποιο μάθημα η ομάδα από τον αποκλεισμό: «Δεν πρέπει να κρατήσουμε τίποτα σήμερα, δεν υπάρχει κάτι να μείνει. Αν θέλετε να βρείτε υπεύθυνο είμαι εγώ. Όταν παίρνεις τέτοια ρίσκα να αλλάξεις την ομάδα ριζικά υπάρχει ο κίνδυνος για μια τέτοια κατάσταση, οπότε πρέπει να προχωρήσουμε με αυτό».

Για το αν αλλάζει κάτι: «Δεν αλλάζει κάτι, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι οι νέοι παίκτες και να μας δώσουν μία διαφορετική λογική».

Για το αν τον προβλημάτισαν οι αποβολές: «Η αλήθεια είναι ότι όταν υπάρχει μια αναστάτωση στο παιχνίδι, μπορεί να συμβεί. Ήταν παρόμοια η κατάσταση. Πριν φτάσουμε στις αποβολές, πρέπει να πούμε ότι κάναμε πολλά λάθη, αυτά κόστισαν όχι οι αποβολές. Είχαμε την πίεση απέναντι μας από το σκορ, ξέρετε πόσο μεγάλη είναι η πίεση γενικά σε αυτή την ομάδα. Υπήρχε μια κατάσταση με πολλά νεύρα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.