Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φένλο - Ατρόμητος 1-2: Γκολ ο Ρομπάιγ στο ντεμπούτο του, νίκη για τους Περιστεριώτες

Φένλο - Ατρόμητος 1-2: Γκολ ο Ρομπάιγ στο ντεμπούτο του, νίκη για τους Περιστεριώτες

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/7/2022 23:10
Ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας τη Φένλο, με τον Γκαετάν Ρομπάιγ να πραγματοποιεί το ανεπίσημο ντεμπούτο του και να σκοράρει, χαρίζοντας τη νίκη στους Περιστεριώτες.

Αυτό ήταν το τρίτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του Κρις Κόουλμαν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της και στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης παρουσίασε πολύ καλή εικόνα, ικανοποιώντας με την απόδοσή της.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό και πιο συγκεκριμένα στα 19'' μετά τη σέντρα, ο Κλωναρίδης με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για την ελληνική ομάδα.

Η Φένλο αντέδρασε και ισοφάρισε στο 23' με τον Ρόμερ και το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ουαλός τεχνικός του Ατρομήτου πέρασε τον Ρομπάιγ στο ματς στο 63' κι ένα λεπτό αργότερα ο νεοφερμένος εξτρέμ σκόραρε διαμορφώνοντας το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Μάριτς, Κιβρακίδης (63’ Μουντές), Χατζηισαΐας (46’ Στρούγγης), Σταματούλας (46’ Σουάρεθ), Πομόνης (63’ Αθανασίου), Έρλινγκμαρκ (63’ Τζοβάρας), Χαρίσης (73’ Οικονομίδης), Οικονομίδης (46’ Κούεν), Μουνίθ (63’ Ρομπάιγ), Κλωναρίδης (63’ Κωτσόπουλος), Δαλαμήτρας (63’ Τζαβίδας).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.