Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φίτεσε - ΟΦΗ 1-2: Νικητές οι Κρητικοί σ' ένα φιλικό γεμάτο ένταση (video)

Φίτεσε - ΟΦΗ 1-2: Νικητές οι Κρητικοί σ' ένα φιλικό γεμάτο ένταση (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/7/2022 22:49
Ο ΟΦΗ νίκησε 2-1 τη Φίτεσε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στην Ολλανδία, δείχνοντας καλά δείγματα, σ' ένα παιχνίδι πάντως που είχε αρκετά νεύρα κι ένταση, με δεδομένο ότι ήταν απλά μία αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα.

Πριν καν τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου ο διαιτητής θέλησε να δείξει την κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή των Ολλανδών, όμως έκανε λάθος και του έδειξε την κόκκινη, διορθώνοντας πάντως άμεσα το λάθος του σε μία αστεία στιγμή.



Στο 41' ο Νέιρα έκανε μία ανόητη ενέργεια κι ένα απαράδεκτο μαρκάρισμα από πίσω με τα δύο πόδια σε αντίπαλό του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει σύρραξη και ο παίκτης του ΟΦΗ να αποβληθεί δικαιολογημένα για την απερισκεψία του.



Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα πάντως, οι Κρητικοί κατάφεραν να προηγηθούν στο 48', καθώς μετά από ωραία ενέργεια του φαν Ντάινεν και σέντρα ακριβείας στον Τσιλιανίδη, ο τελευταίος πλάσαρε σωστά για το 0-1.



Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια εκμεταλλεύτηκαν το μομέντουμ και τέσσερα λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ασάν Ντιουσέ, έπειτα από υπέροχη ντρίμπλα του Νίκου Μαρινάκη.



Οι «αετοί» αντέδρασαν και πίεσα για να μειώσουν. Τα κατάφεραν τελικά στο 74' με αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φρέντρικσεν στην οποία ο Μανδάς δεν μπόρεσε να αντιδράσει.



Μέχρι το φινάλε πάντως η ελληνική ομάδα άντεξε στην πίεση που της ασκήθηκε και το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε να παίρνει μία νίκη γοήτρου με 2-1, στο φιλικό με τη Φίτεσε.

Δείτε τα highlights του αγώνα:



Δείτε τις δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια μετά το φινάλε της αναμέτρησης:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.